Dara Bubamara dobila ponudu da snimi pornić!

Dara Bubamara dobila je ponudu da snimi pornić, nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima pozira potpuno gola!

Dara Bubamara

Pevačici je jedna inostrana kompanija, koja snima filmove za odrasle, ponudila da glumi u porniću za veoma vredan honorar, ali je Dara odbila da svoje umeće u seksu pokaže pred kamerama jer, kako kaže, nije želela ni da njene gole fotografije izađu u javnost, a kamoli da svi gledaju kakva je u krevetu.

– Nakon što je jedan nedeljnik objavio njene golišave fotografije, Dara se veoma potresla, ali se vodila krilaticom „svakog čuda tri dana dosta“. Međutim, nedavno je dobila poziv koji ju je šokirao. Naime, producent jedne inostrane kompanije, koja proizvodi filmove za odrasle, ponudio joj je da snimi pornić! Dara nije mogla da veruje šta joj nudi, pogotovo kad joj je rekao da, u zavisnosti od toga koje bi scene pristala da snimi, može da dobije honorar do 100.000 evra! Iako joj je rekao da ne očekuje odmah odgovor od nje, već da se ponovo čuju za nekoliko dana, ona je u startu odbila da učestvuje u ovakvom projektu. Ipak je Dara majka maloletnog deteta, a da se ona pitala, ni njene provokativne fotografije ne bi izašle u javnost – izjavio je izvor blizak pevačici, i dodao da Dara želi da se posveti isključivo porodici i muzičkoj karijeri:

Čitaj još  Nataša Bekvalac: Ja sam kreten za kompjutere!

Dara Bubamara

– Dari su ovakve ponude zaista nepotrebne, jer želi da se posveti najpre svojoj porodici, koja joj je uvek na prvom mestu, a ima i velike planove u karijeri, tako da će se i na tom polju u narednom periodu veoma angažovati.

U želji da se uverimo u istinitost ovih tvrdnji, pozvali smo Daru Bubamaru, koja je potvrdila saznanja!

– Jao, ljudi, pa da li ste normalni, od toga, naravno, neće biti ništa! Nisam htela ni ove slike da izađu u javnost! Da sam htela da se slikam obnažena, uradila bih to za neki muški časopis, a ne ovako. Ja sam majka i zaista mi takve ponude nisu potrebne – izjavila je Dara.

izvor: Alo