daca ikodinovic i maja ognjenovic zajedno

Danilo Ikodinović: Povraća mi se od Nataše!

“Ne interesuje me ništa u vezi s tim i stvarno bih vas zamolio da me zaobiđete. Znate da ne volim da govorim o privatnom životu”, rekao je Dača.

Danilo Ikodinović, zgrožen postupcima svoje bivše supruge Nataše Bekvalac, priznao je da mu se pevačica smučila, suzdržavajući se od daljih komentara.

Naime, bivši vaterpolista nije bio obavešten da mu je maloletno dete završilo sa majkom na rukometnom derbiju i da se našla na tribinama okružena vatrenim navijačima, što njemu kao ocu nikako ne može da bude svejedno.

hana na utakmici

– Razumem vaša pitanja i interesovanja, i ne ljutim se jer je to vaš posao. Povraća mi se od svega toga. Svestan sam da sam bio oženjen pevačicom a ne bankarkom. Vodim skroz drugačiji život i nisam iz te priče. Ne interesuje me ništa u vezi s tim i stvarno bih vas zamolio da me zaobiđete. Znate da ne volim da govorim o privatnom životu, a još manje o svom propalom braku i bivšoj ženi. Neka radi ko šta hoće, niti me zanima, niti je na meni da nešto pričam – rekao je Dača, koji je sad u ozbiljnoj vezi s odbojkašicom Majom Ognjenović.

Čitaj još  Parovi: Bivša učesnica se neviđeno izblamirala

Inače, Nataša je pre dva dana odvela svoju osmogodišnju ćerku Hanu među “grobare” koji su navijali s tribina na rukometnom derbiju izmeđi Crvene Zvezde i Partizana.

Pre izvesnog vremena, kada je dospela u javnost informacija da se Nataša tajno udala, Danilo je bio izričit kada je izneo svoje mišljenje – da ga ne zanima Natašina udaja.

izvor: Kurir