danijela vranic seksi foto

Danijeli Vranić pao garderober na glavu?!

Pevačica je doživela nezgodu u svom stanu, spremajući haljine u garderoberu za humanitarnu akciju koju planira uskoro da organizuje.

Naime, prilikom razvrstavanja haljina, Danijeli Vranić se najveća polica sručila na glavu i bukvalno je oborila. Pevačica se dobro oseća ali svakako da joj nije bilo svejedno kada joj se nekoliko desetina kilograma garderobe sa sve policom sručilo na glavu.

Pevačica je potvdila da se zaista dogodila pomenuta situacija:

– Pa da li je moguće da se vesti tako brzo šire?! Jeste, sređivala sam garderober i odvajala haljine koje planiram da poklonim u humanitarnoj akciji uskoro. Polica je bila preteška i pri samom kraju sređivanja se sručila meni na glavu sa sve tonom odeće (smeh). Malo me glava zabolela, ali iskreno, više me je zabolelo to što moram ponovo sve da slažem, posao je to – rekla je Danijela.

danijela vranic nastup

Danijela šta da ti kažemo, mi sve znamo, a posebno smo inspirisani našim pevačicama koje pokušavaju da budu domaćice pa pokažu kolike su šeprtlje. Ništa, sada izdvoji pola dana pa ponovo sve složi, ili pak nađi neku mušku ruku da dotegne te nesigurne police.

Čitaj još  Dunja Ilić: Razvešću se kad mi muž izađe iz zatvora!

Danijela nam je inače u poverenju i došapnula da uskoro izbacuje singl koji će biti totalno drugačiji od svega što je radila do sada, novi ekipa saradnika i nova Danijela Vranić. Hm, zvuči zanimljivo, hajde da joj verujemo.

autor: Milan Milošević