ognjen amidzic

Danijela Vranić htela džabe spot od Ognjena Amidžića!

Pevačica se nadala da će voditelj besplatno režirati video-klip za novu pesmu, a kada joj je ispostavio račun i rekao koliko bi to trebalo da košta ona je unajmila drugu ekipu.

Danijela Vranić neće snimiti spot u režiji Ognjena Amidžića jer je voditelj za tu uslugu ispostavio račun.

Naime, pevačica se nadala da će voditelj besplatno režirati video-klip za pesmu “Da li se i ona bori“, a kada joj je ispostavio račun i rekao koliko bi to trebalo da košta ona je unajmila drugu ekipu.

Danijela Vranic

– Danijela je smatrala da će Ognjen besplatno da joj uradi spot, a kada je čula koliko će to da je košta poludela je. Komentarisala je da je on početnik u snimanju spotova i da, ako već mora da plati, platiće proverenu ekipu. Zato je i angažovala Andreja Ilića da joj on režira – govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Vranićeva je Amidžića da je odustala od njegovog angažmana obavestila sms porukom ne želeći da obrazlaže da je problem nastao zbog novca.

Čitaj još  NOVI SPOT: Nataša Bekvalac - "Prva" (OFFICIAL VIDEO 2016)

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu, ali se ona nije javljala na telefon. Kako smo kasnije uspeli da saznamo, u trenutku kada smo je zvali za komentar, Danijela je snimala spot u režiji IDJ videa.

izvor: Alo