danijela vranic

Danijela Vranić: Hoću da postanem majka!

“Pristajem na nekog finog kojem neću praviti ljubomorne scene, jer sam to prevazišla”, rekla je pevačica.

Pevačica Danijela Vranić uspela je da smrša 30 kilograma i da vrati figuru od pre tri godine. Kaže da se pored problema sa štitnom žlezdom teško borila i sa debljinom, ali i psihičkim problemima.
Kraljica splavova priznaje da priželjkuje da se zaljubi, ali i da želi da postane mama.

– Hoću bebu, to želim. Tražim muža, u stvari gospodina. Pristajem na nekog finog kojem neću praviti ljubomorne scene, jer sam to prevazišla. Promenila sam se i na tom polju. Dajem puno i isto tražim od partnera, ali ne dajem sve dok se ne uverim da je iskren i pošten. Udvarača ima puno, ali ne volim da pričam o njima jer ispada da se hvalim – rekla je pevačica.

– Sad dobijam komplimente i od žena i od muškaraca. Objašnjavam ljudima da sam sad druga osoba i da su uglavnom zdravstveni problemi krivi što sam u jednom trenutku postala žena slon. Teško umem da opišem kako sam osećala, da sam bila u katastrofalnoj situaciji, strašno nesrećna i teška sama sebi. Verujte mi da su tu najmanje bitni kilogrami, bitna je psiha. A meni nije bilo dobro, osećala sam teskobu, kao da sam u zatvoru. Odricanje od hrane je bio najmanji problem, koliko su mi bile teške misli – rekla je Danijela Vranić.

Problemi sa kilogramima koji su joj vrlo teško pali u uglavnom su bili posledica lošeg rada štitaste žlezde.

– Sama sa sobom sam se osećala loše, a kamoli kad treba da izađem među ljude. Problem na problem se nadovezivao i delovao je kao da sam u bezizlaznoj situaciji. Snaga volje je u svemu najbitnija i podrška okoline. Ali, najbitnije je da sam sa sobom rešiš. Ne znate šta problemi sa štitnom žlezdom mogu da vam donesu, meni su priredile pakao. Na sreću, izašla sam kao pobednik jer mi je lekar pogodio terapiju. U sprezi sa teretanom i regulacijom ishrane moji problemi su počeli da se rešavaju, jedan po jedan – opisuje ona.

Čitaj još  Otkriven pravi razlog raspada grupe Colonia

Pevačica kaže da odnedavno uči da jaše za potrebe novog spota, u koji će uložiti mnogo novca.

– Dobila sam konja na poklon i učim da jašem. Snimam spot sa Andrejem Kalezićem, zgodnim Crnogorcem s kojim su me povezivali ranije. Biću u haljini četiri metra dugoj, ali više detalja neću da otkrivam – ispričala je Danijela.

izvor: Blic