Danijel Alibabić preboleo Jovanu!

Pevač i bivši učesnik rijalitija ‘Farma’, Danijel Alibabić, nakon burnog razvoda od manekenke Jovane Nikolić, ponovo je zaljubljen i uživa u ljubavi sa misterioznom brinetom.

Danijel sa novom devojkom

Danijel je dosad u nekoliko navrata naglašavao prilikom raznih televizijskih gostovanja da je posle razlaza sa Jovanom spreman da uplovi u novu vezu, ali da čeka da se to desi samo od sebe i da nigde ne žuri. Čini se kako se mladom pevaču brzo posrećilo, pa se već našao u zagrljaju nove devojke, čiji identitet još uvek nije poznat.

Iako se nakon objavljivanja fotografije nije oglasio nikakvim komentarom, na društvenim mrežama je izazvao pravu lavinu, a nama ostaje da nagađamo da li je lepa brineta osvojila Danijelovo srce.

Fotografiju na kojoj uživa sa prelepom brinetom ispod vodopada, okačio je na društvene mreže. Čak je postavio i kao svoju profilnu sliku, bez objašnjenja i imena misteriozne devojke. Očigledno je vođen lošim iskustvom kada je sa javnošću delio baš sve detalje svoje intime iz veze sa Jovanom, rešio da ovoga puta okrene drugi list.

Čitaj još  Ceca: Poklanjam Beogradu koncert za Novu godinu!

izvor: Blic, Svetplus