nemanja stevanovic

Danijel Alibabić i Nemanja Stevanović se ne podnose zbog Ćeranićke!

Alibabić je upoznao Ćeranićevu sa Dašićem, zbog koga je pevačica raskinula dvogodišnju vezu sa Stevanovićem i od tad se pevači izbegavaju.

Malo je falilo da na „Grand festivalu“ dođe do incidenta između Nemanje Stevanovića i Danijela Alibabića. Pevači odavno nisu na istim talasnim dužinama, a razlog je Milena Ćeranić.

Naime, upravo Alibabić je upoznao Ćeranićevu sa Dašićem, zbog koga je pevačica raskinula dvogodišnju vezu sa Stevanovićem. Od tada se njih dvojica ne mirišu, a poslednji dokaz je poruka koju je Danijel poslao Nemanji, koji ga je prethodno ogovarao.

Danijel Alibabic paparaco

– Bolje bi bilo da je pevao dobro nego što je komentarisao to da mi je loša pesma, pošto je očajno pevao – stoji u poruci koju je Danijel uputio Mileni Ćeranić.

Kakav odgovor je dobio, nismo uspeli da zabeležimo jer je telefon odložio u džep, ali smo zato pratili kako se ponašaju jedan prema drugom u bekstejdžu. Kao što je i napisao Mileni, Nemanja je katkad ispod oka pogledao u Danijelovom pravcu, ali se trudio da ga u širokom luku zaobilazi. Isto se ponašao i Alibabić, s tim da je netrpeljivost među njima podelio sa svojom drugaricom Milenom putem poruka.

Čitaj još  Jelena Karleuša i Seka Aleksić u istoj kreaciji! (FOTO)

Milena Ceranic

Ono što je takođe interesantno je činjenica da se njih dvojica izbegavaju gde god da se sretnu, a i odbijaju učešće u istim emisijama.

izvor: Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply