Dajana Jakšić sa Žikom živela kao u zatvoru!

Žika je svojoj supruzi ograničavao kretanje, zbog čega im je brak zapao u ozbiljnu krizu.

Zika i Dajana

Na vest da se naizgled skladan par Dajana i Žika Jakšić razvode, mnogi estradni znalci samo su odmahnuli rukom! Ništa iznenađujuće, kažu, s obzirom na to da u njihovom odnosu štošta nije bilo kako treba, a pritom se ne misli na ogromnu razliku u godinama.

– Iako su pred svima forsirali priču da im je brak idealan, istina je da je Dajana tu bila u zlatnom kavezu. Svojevremeno joj je Žika, u neposrednoj blizini njihovog stana, otvorio megaluksuzan salon lepote. Naravno, to je uradio vrlo smišljeno jer je po ceo dan bila tu i njemu uvek na oku, a opet je imala zanimanje i nije joj bilo dosadno – priča izvor blizak paru.

To u početku i nije toliko upadalo u oči.

– Ipak, kad god bi je drugarice, kojih je imala svega nekoliko, pozvale na piće ili ručak, ona im je zakazivala sastanak u jednom etno-restoranu. Treba li spomenuti da se restoran nalazio na bukvalno sto metara od njihove kuće?! Kako je u njemu zastupljena nacionalna kuhinja, klijentela koja dolazi pretežno je starija, tako da Žika nije imao ni najmanji strah da bi njegovoj lepoj ženici mogao da se udvara neko mlađi i atraktivniji od njega – dodaje sagovornik.

Ograničeno kretanje

Dajanine prijateljice mislile su neko vreme da nju zapravo samo mrzi da napušta Bežanijsku kosu. Međutim, kad je njeno ponašanje postalo simptomatično, shvatile su da joj je muž bukvalno ograničio radijus kretanja.

Čitaj još  Dado Polumenta odveo buduću ženu na Tajland!

– Ako to uzmemo u obzir, jasno je da supružnici više nisu u dobrim odnosima. Otkako se Dajana na nekoliko prestoničkih dešavanja pojavila u društvu drugarica i ostala do duboko u noć, sve češće su bile priče o njihovim bračnim problemima. Od otvaranja butika Bojane Rajić, kao i njenog rođendana, Dajana sve češće skita po gradu bez svog 24 godine starijeg muža. Da su i dalje, kao što se prave, u skladnoj ljubavi, Žika to ne bi dozvolio – zaključuje izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa supružnicima, ali nisu odgovarali na pozive.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply