dado polumenta foto

Dadu Polumenti žena zabranila da peva!

Pevač neće nastupati do početka maja, što je zahtevala njegova supruga Selma, jer želi da se posveti samo njoj.

Dado Polumenta sve radi kako mu žena kaže, pa je zbog nje napravio i pauzu u poslu. Otkako se oženio prošlog decembra, Polumentu je nemoguće videti na javnom mestu. Nema ga na brojnim dešavanjima, na televiziji, ali ni na nastupima. Napravio je višemesečnu pauzu, jer tako je tražila njegova žena, tvrde dobro obavešteni izvori.

– Još uvek niko ne može da veruje da se Dado smirio. Selma ga je skroz promenila, a zabranila mu je i da peva. Naravno ne zauvek. Ona je zahtevala da jedan period nakon venčanja bude posvećen samo njoj. Neće nastupati do početka maja, a prekinuo je saradnju i sa svojim dugogodišnjim menadžerom, koji mu je mnogo pomogao u životu. Sve vreme sedi kod kuće, nikome od prijatelja se ne javlja, čak i ne odgovara na šaljive poruke da je postao papučić – otkriva sada već jedan od bivših Dadovih prijatelja.

Čitaj još  Goca Božinovska: Zorice, blam me je što si mi koleginica!

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dadom da proverimo navode našeg izvora, ali nam nije odgovorio na pozive i poruke. Možda mu je supruga zabranila i komunikaciju sa medijima…

izvor: Kurir