Dado Polumenta se zbog novog spota skinuo usred parka!

Iako ga u javnosti znaju kao kulturnog i vaspitanog čoveka, Dadu Polumenti očigledno nije problem da se skine, i to nasred dečjeg igrališta u centru Beograda.

dado novi spot

Naime, Polumenta je u toku jučerašnjeg dana snimao spot za pesmu „Ljepa je da boli“, a kako je u drugom kadru morao da promeni košulju, on se presvlačio usred parka dok su ga članovi ekipe pokrivali.

Ako ste juče šetali po centru grada, svakako ste mogli da vidite Dada Polumentu, koji je sa osmehom na licu radio na ekranizaciji svoje pesme. Nije mu bilo teško da sa stane i da se fotografiše sa fanovima, a snimanje je trajalo ceo dan.

Dado novi spot

Ipak, najzanimljiviji deo svakako je onaj kada je dao zamolio članove svoje ekipe da ga okruže, a onda je počeo da se skida. Da li Dado nije bio zadovoljan svojom figurom, pa je zamolio ekipu da ga okruži, ili mu nije bilo sve jedno da ga deca gledaju dok se skida, nije nam poznato, ali je naš fotoreporter uspeo da uslika ovu nesvakidašnju situaciju.

– Ovaj spot će biti veoma zanimljiv i nadam se da će se veoma dopasti publici. Radimo već nekoliko sati na snimanju, ali još nije sve gotovo. Biće ovo dobra stvar – izjavio je Dado na snimanju spota, gde se pokazao kao pravi profesionalac jer je sve vreme gledao odrađen posao, a ukoliko mu se kadar nije dopao, onda ga je snimao ponovo, i tako sve dok ne bude savršen.

Čitaj još  Boban Rajović otvara muzičku izdavačku kuću!

izvor: Alo