dado polumenta

Dado Polumenta muva devojke na Fejsbuku! (FOTO)

“Dado kao klinac neki ide po Fejsbuku i startuje devojke, pa koja nasedne. Zatečena sam šta sebi dopušta. Ne znam šta je podrazumevao pod tim „lepo druženje“”, rekla je pevačica Nataša.

Dado Polumenta pozvao je pevačicu iz Novog Sada Natašu Šaviju na „lepo druženje“, na šta mu je ona odbrusila da joj ne pada na pameti i da je fuj. Na ovom „komplimentu“ Polumenta se uljudno zahvalio.

Naime, već izvesno vreme folk pevač je lajkovao slike Šaviji i pokušao da joj se približi, međutim, ona je ostala imuna na njegove komplimente. A onda joj se jedan dan obratio u inboks.

– Jesi za lepo druženje – napisao je Dado Nataši na šta mu je ona odgovorila.

– Ti stvarno misliš da bih se ja sa tobom „družila“?! Fuj si mi – odbrusila mu je Šavija, a Polumenti nije ostalo ništa drugo nego da joj se zahvali.

Dado Polumenta fejsbuk

Posle ove prepiske Nataša je uklonila Dada sa liste prijatelja.

– Dado kao klinac neki ide po Fejsbuku i startuje devojke, pa koja nasedne. Zatečena sam šta sebi dopušta. Ne znam šta je podrazumevao pod tim „lepo druženje“, ali meni je odvratan i nikada se ne bih družila sa takvim momkom, pa čak ni na Fejsbuku zato sam ga blokirala – rekla je Nataša.

Čitaj još  Uskoro duet Jelene Karleuše i Adila Maksutovića!

Podsećanja radi, sa poslednjom suprugom Selmom Mekić ostvario je kontakt upravo preko Fejsbuka, a prve zajedničke fotografije osvanule su upravo na ovoj društvenoj mreži. Očigledno da Polumenta voli da vodi virtualni život, a kako bismo proverili Šavijine tvrdnje pozvali smo Dada, koji se nije javljao na telefon.

izvor: Alo
foto: Fejsbuk