Maja Nikolic prelazi u drugi rijaliti

Da ne poverujete: Maja Nikolić nakon Farme prelazi u Parove!

Pevačica je do sada učestvovala u brojnim rijaliti programima, a uskro će se pridružiti ekupi u luksuznoj vili.

Maja Nikolić će na “Farmi” boraviti mesec dana, posle čega je očekuje učešće u “Parovima”. Pevačica je postigla dogovor sa produkcijom Hepi televizije, da nakon trideset dana uđe u vilu, gde će se ravnopravno boriti za nagradu od 100.000 evra.

Pevačica je i prilikom prethodnih učešća u rijalitiju imala neke posebne uslove, koji su se odnosili na redovno korišćenje fizerskih usluga, odlazak kod sveštenika svakog vikenda, komunikaciju sa decom, a sa Hepi televizijom je našla zajednički jezik, jer je i pre sarađivala sa njima.

– Maja je pristala da uđe u “Parove”, jer je vezana za Hepi televiziju, gde je imala i svoju emisiju “Opasnice”, za koju se nada da će krenuti u novoj sezoni – tvrdi prijatelj Maje Nikolić.

– Njoj je važno bilo da ima da plaća bebi siterku, zbog sina Lazara, a posebno brine zbog starijeg sina u Nišu, sada adolescenta, jer se tokom prošlog boravka u rijalitiju istetovirao i stavio minđušu, pa ne želi da ga duže ostavlja samog bez kontrole. Po izlasku iz “Farme”, gde je dogovorila boravak od mesec dana, Maja Nikolić će ući u rijaliti “Parovi”, gde će se biti u borbi za glavnu nagradu, koja ide i do 100. 000 evra – priča izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Farma: Farmerka napravila nezapamćen haos (VIDEO)

Njeno učešće obeležile su brojne svađe na imanju. Skoro da ne postoji osoba sa kojom se nije našla u sukobu, ali posebno joj smeta Stanija Dobrojević. Nedavno, nju je Maja polivala vodom, da bi joj starleta uzvratila tako što ju je gađala jajima. Uvrede među njima ne prestaju, a pevačica je čak najavila i tužbu protiv Stanije, koja je izjavila kako poznaje muškarce koji su Maju zadovoljavali na klupici.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply