cucin auto

Cuca i Šaban bežali od Goce iz vikendice! (FOTO)

Kad je pevačeva supruga saznala za novi susret svog muža i bivše zvezde „Granda“, odmah se uputila u Krčedin, ali je Šaulić uz pomoć prijatelja i rodbine organizovao filmsko bekstvo.

Šaban Šaulić (63) u noći između utorka i srede ponovo je priveo bivšu zvezdu „Granda“ Ivonu Negovanović Cucu (23) u svoju vikendicu u Krčedinu.

Novinarska ekipa provela je 24 sata ispred pevačeve kuće kako bi ljubavnike uhvatila na delu, a u dvorištu je bio parkiran pevačicin automobil marke „pežo“, kojim se dovezla do imanja nadomak Beške.

Međutim, nije samo ekipa novinara otkrila njihov tajni susret već i Šabanova supruga Gordana. Dok smo strpljivo čekali da par napusti svoje ljubavno gnezdo, ispred kuće nekrunisanog kralja narodne muzike iznenada su se okupili rodbina i prijatelji. Od komšija smo saznali da su njegovoj zakonitoj supruzi dojavili da je Šaban u vikendici sa Cucom.

Sabanova vikendica

Kako bi prikrio sve tragove preljube, čuveni pevač organizovao je filmsko bekstvo svoje ljubavnice. Naime, oko 14 časova Cuca se iskrala na sporedna vrata kuće i legla na zadnje sedište svog automobila.

Nepoznati čovek koji je upravljao vozilom brzinom svetlosti ju je izvezao iz dvorišta i odvezao u nepoznatom pravcu. Za to vreme Šaban nije izlazio iz kuće.

Inače, Šaulić je u utorak veče oko osam sati stigao direktno s aerodroma u vikendicu. Njega je dovezao sin Mihajlo, koji, prema rečima komšija, nije u najboljim odnosima s ocem.

– Mihajlo se na imanju nije zadržavao, već je okrenuo auto i vratio se u Beograd. Znam da jedva progovore reč zbog situacije u vezi sa Cucom – kaže pevačev komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Čitaj još  Goca Tržan javno prozvala Ivana Marinkovića!

Pola sata posle ponoći svojim kolima stigla je i Cuca, koju je Šaban dočekao na ulaznim vratima. Do kasno u noć gorela su svetla na gornjem spratu njegove kuće. Međutim, Goci je neko sutradan dojavio da su njih dvoje zajedno i ona se odmah zaputila ka vikendici u nadi da će se konačno obračunati sa svojom suparnicom. Međutim, do susreta nije došlo – završava naš izvor.

Cucin auto

Šabanov brat pretio!

Ekipu je prvo primetio Šabanov brat, koji nam je jasno poručio da će nas potopiti u Dunav i pozvati policiju ako iste sekunde ne napustimo Krčedin.

– Ko ste, bre, vi i šta želite od mog brata?! Bolje bi vam bilo da se sklonite. Ako ne uradite onako kako vam kažem, mogli biste u Dunavu da završite – uputio je pretnje pevačev rođak.

izvor: Kurir