ivona negovanovic cuca

Cuca otkrila: Zbog veze sa Šabanom sam se razbolela!

Ivona Negovanović tvrdi da se nakon što je otkriveno da je ona pevačeva ljubavnica svakog dana nervira i da se razbolela.

Šaban Šaulić vratio se trideset osam godina mlađoj ljubavnici Ivoni Negovanović Cuci.

Prekid njihove višegodišnje veze trajao je samo mesec dana, onoliko koliko je pevaču bilo dovoljno da zamaže oči supruzi Gordani i, čim se bura stišala, on je potražio Cucu. Ni ovoga puta nisu mogli da se sakriju, pa ih je ekipa jednog nedeljnika uslikala u Inđiji u šopingu, gde su razmenjivali nežnosti. Pokušali smo od Šabana da dobijemo komentar, ali je njegov broj telefona ostao nedostupan, dok se njegova žena Goca nije javljala. Pokušali smo na drugoj strani, pozvali smo Cucu i ona se javila, ali nije bila raspoložena da previše priča o pomirenju sa Šaulićem.

– Ne bih ništa pričala o nama, ja sam sa njim samo radila. Veza sa Šabanom mi je uništila zdravlje i ozbiljno sam se razbolela. Stalno se nerviram zbog svega što se dešava. Neću ništa da pričam, želim nešto da zadržim za sebe. Ne bih komentarisala ni te slike jer ne mogu da zabranim novinarima da pišu i fotografišu. I dalje ostajem pri tome da ću ćutati o svemu. Sve ovo je smešno, verujte mi – otkrila je Cuca.

Čitaj još  Ceca napravila spektakl u Beču!

Iako ona tvrdi da sa kraljem narodne muzike nema ništa, njihovi prijatelji tvrde da ljubav cveta, ali da su se dogovorili da demantuju vezu zbog medija, ali pre svega zbog Šabanove porodice.

izvor: Kurir

Više o tome čitajte OVDE