cuca parovi potvrdila

Cuca: Nisam želela preko Šabana da budem poznata!

“Taj čovek je imao mnogo problema zbog priča, a nema nijednu mrlju. Nije on morao kroz sve to da prođe”, rekla je Ivona Negovanović.

Ivona Negovanović Cuca, definitivno je potpisala ugovor o ulasku u rijaliti “Parovi”, koji počinje 8.marta, na Hepi televiziji. Cuca ulazi sama i s ciljem.

– Čula sam razne priče, sve je to samo lažna propaganda. Zbog toga i želim da uđem u rijaliti, da se prikažem u pravom svetlu i da ljudi vide šta je istina – rekla je pevačica za emisiju “Glamur”.

Na pitanje da prokomentariše priče o vezi sa Šabanom Šaulić, pevačica je pred kamerama Hepi televizije rekla:

cuca u minicu

– Odgovore ću davati isključivo po savetovanju sa advokatom. Ali, Šaban je meni samo u životu pomogao i ništa više. Taj čovek je imao mnogo problema zbog priča, a nema nijednu mrlju. Nije on morao kroz sve to da prođe. Poznajem ga godinama i on je učinio sve da mi pomogne u karijeri. Nisam želela da preko njegovog imena budem u medijskoj pažnji – rekla je Cuca.

Podsetimo, iako je Šaban u nekoliko navrata demantovao da je imao aferu sa Cucom, nedavno ih je ekipa ‘Paparaco lova’ uhvatila kako se šetaju beogradskim ulicama, drže za ruke i ljube.

Čitaj još  Vlado Georgiev radi na novom Breninom albumu?!

Cuca se javnosti predstavila u takmičenju ‘Zvezde granda’, da bi se zatim okušala i u ‘Pinkovim zvezdama’. Međutim, ni u jednom takmičenju nije bila dovoljno uspešna i ispala je iz daljeg nadmetanja.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org