Članice grupe „Moje 3“ u šopingu

Predstavnice Srbije na „Pesmi Evrovizije“ „uhvaćene“ su u modnoj radnji u Beogradu kako biraju krpice. Mirna i Nevena više zagledale lepršave haljine, a Sara se i nije baš osvrtala na njih

Moje 3 - www.FOLKOTEKA.com

Predstavnice Srbije na „Pesmi Evrovizije 2013“ – Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović „uhvaćene“ su ovih dana u jednoj modnoj radnji u Beogradu kako biraju krpice. I dok su Mirna i Nevena više zagledala lepršave haljine, Sara Jovanović se i nije baš osvrtala na njih.

– Istina je da baš i ne volim da nosim haljine – kaže ona. – Još od detinjstva sam češće u pantalonama, a nekoliko godina sam nosila široku odeću i bila u hip-hop fazonu. Ali mnogi mi ne veruju ni da sam sa dečacima „visila“ napolju i igrala fudbal.

Naravno, ova „neverica“ publike proizvod je utiska koji je Sara ostavila u takmičenju za „Prvi glas Srbije“ sa brojnim transformacijama u kojima je isticala i svoju senzualnost.

– I odabrane pesme u „Prvom glasu Srbije“ su često odlučivale šta ću obući, hoće li to biti nešto elegantno, glamurozno… Ali moram da priznam da se najviše osećam seksi kad sam u beloj majici, džinsu i patikama – otkriva „đavolica“ iz pesme „Ljubav je svuda“.

Sa Sarinim modnim opredeljenjem ne slaže se Mirna Radulović koja, kaže, obožava da nosi haljine, posebno na nastupima, dok privatno može da bude i u džinsu. Nevena Božović je u modnom opredeljenju sličnija Sari. Uglavnom daje prednost pantalonama, i najčešće se oblači sportski i opušteno.

Čitaj još  Sloba Vasić ponovo zaljubljen!

BEZ EVROGROZNICE

Mirna, Sara i Nevena kažu da ih još ne trese evrovizijska groznica, ali očekuju da će se tenzije povećavati kako se bude približavao festival. Zasad znaju da će se aranžman pesme malo doterati, da će biti snimljena verzija na engleskom i verovatno još nekom od stranih jezika, te da će do festivala pokušati da obiđu neke od zemalja u okruženju kako bi promovisale pesmu i podstakle publiku da glasa za njih. Za nastup u Malmeu „Moje 3“ će menjati i koreografiju i garderobu.

Facebook komentari

Leave a Reply