sandra resic

Ćerka pokojnog pevača takmiči se u ‘Zvezdama Granda’! (VIDEO)

Ćerka pokojnog pevača se predstavila u takmičenju ‘Zvezde Granda’.

Jedan od najpopularnijih pevača devedesetih godina svakako da je bio Nikola Nino Rešić, koji je iza sebe ostavio veliki broj hitova i u svojoj tragično prekinutoj karijeri snimio je četrnaest albuma.

Ziri sest zvezdica

Nažalost, Nino je preminuo 2007. godine u 44-oj godini života. U toku svog života ženio se tri puta i dobio tri ćerke, a jedna od njih rešila je da krene njegovim stopama.

Naime, u poslednjoj emitovanoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” predstavila se Sandra Rešić, njegova srednja ćerka i otpevala Cecinu pesmu “Da si nekad do bola voleo”. Žiri je bio oduševljen njenim glasovnim mogućnostima i dao joj šest zvezdica za sledeći krug.

Poslednji Ninovi dani

Poznati folker Nino (43) preminuo je pre sedam godina (20. oktobra 2007.) u bijeljinskoj bolnici, gde je dva sata ranije hospitalizovan zbog jakih bolova u stomaku. Sahranjen je u rodnoj Dubici, odakle je krenuo put zvezda i ostvario zavidnu karijeru. Iako bolest nije bila jača od pesme, ipak je pobedila.

nino resic

U poslednjih godinu dana života, Nino se mnogo namučio, živeo je u Bijeljini, velikoj bedi, kao podstanar, zaboravljen od boga i od naroda. Navodno, najviše je patio zbog toga što nije mogao da viđa ćerke Amelu, Sandru i Tamaru. Jedna od njih je u Americi, druga studira glumu u Kragujevcu, a treća je s majkom u Nemačkoj. Pričalo se da se Rešić u Nemačkoj lečio od alkoholizma i da mu supruga ne dozvoljava da viđa najmlađu ćerku. Poslednje mesece života provodio je sam, odbačen od svih, bez novca, ali i volje za životom, pa je u jednom intervjuu priznao da čak pomišlja da digne ruku na sebe. I, mada su mnogi očekivali da se Nino bar za koji stepenik uzdigne, on za to nije imao ni želje, ni volje, ni snage…

Čitaj još  Zvezde Granda: Novih deset takmičara prošlo dalje!

Poslušajte kako Sandra peva:

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org