cemo sa misicama

Ćemo uživa sa misicama! (FOTO)

Pripremama prisustvuje i klupski pevač Ćemo koji je prethodnih dana sa srpskim lepoticama napravio više fotografija koje će biti iskorišćene u promotivne svrhe i kako kaže tu je da im prenese pozitivnu energiju.

Pripreme za Miss Srbije 2014. uveliko se bliže kraju, a devojke provode svoje poslednje dane u karantinu u predivnom rizortu u Porto Karasu u Grčkoj, nakon čega se sele u Beograd, čekajući veliko finale 8. oktobra u studiju u Šimanovcima.

Pripremama prisustvuje i klupski pevač Ćemo koji je prethodnih dana sa srpskim lepoticama napravio više fotografija koje će biti iskorišćene u promotivne svrhe i kako kaže tu je da im prenese pozitivnu energiju, pomogne oko scenskog nastupa i pomogne da se oslobode treme.

Cemo sa misicama

Svaki dan u Porto Karasu počinje ranim treninzima, nakon čega traju celodnevna snimanja. Pod rukovodstvom Nebojše Pilipovića Pila kao kreativnog direktora, snimanja su raspoređena na nekoliko punktova u okolini hotela, a same lokacije su vrlo slikovite.

– Veoma sam zadovoljan radom devojaka koje su znatno napredovale za kratko vreme. Vidi se da se bore za svoju poziciju, a fotografi daju najbolju ekspresiju svega toga. Napravljene su izuzetne fotografije, koje će predstaviti devojke na izboru za Miss – kaže Nebojša Pilo.

Čitaj još  Intervju: Žera: Imat ćemo zatišje kada umremo

izvor: Kurir