cemo u kolima

Ćemo: Jedva sam izvukao živu glavu od pasa lutalica!

“Mnogo sam se uplašio i iznenadio, jer su oni bili toliko besni i samo sam čekao kada će me rastrgnuti. Na svu sreću, naišla su dvojica šetača koja su mi pritekla u pomoć”, ispričao je pevač.

Amel Ćeman Ćemo samo je pukom srećom sačuvao živu glavu kada su na njega naleteli psi lutalice i zamalo ga rastrgli! Dok je šetao ispred svoje zgrade u Novom Beogradu, pevača su napali psi lutalice i ujeli ga za desnu potkolenicu. On je odmah nakon nemilog događaja odvezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

– Ćemo je izašao da baci đubre i ujedno da prošeta po kraju u kom živi. Čim je stao kod kontejnera, ugledao je nekoliko pasa, koji su ga potom opkolili i počeli da laju na njega, ali on se trudio da ne obraća pažnju i nastavio da priča preko mobilnog telefona. Međutim, dva kera su krenula za njim i besno lajala i Ćemo je odmah uzeo motku koju je našao i počeo njome da maše, ali njih kao da je to još više razbesnelo, pa su nasrnuli na njega, a jedan iz gomile zgrabio ga je za nogu, počeo da ga grize, zarivajući mu zube u nogu. Počeo je da viče, pa su mu dva nepoznata muškarca koja su ga čula pritekla u pomoć. Udruženim snagama, sva trojica nekako su uspela da rasteraju besne kerove. Tek kada su psi otišli, Ćemo je zavrnuo nogavicu od trenerke, koja je bila sva pocepana, i onda je video ugrize i rane iz kojih je curila krv. Odmah je otišao do obližnje bolnice, gde mu je ukazana prva pomoć. Nakon lekarskog pregleda, pevač je primio tetanus i uvijena mu je rana – ispričao je izvor.

Čitaj još  Ivan Marinković poverovao da je Sara trudna?!

Amel Ceman Cemo

Ćemo je ispričao da je cela situacija bila strašna i delovala kao u filmu.

– Nikada u životu se nisam plašio kučića, međutim, ovo još nisam doživeo. Bilo je strašno! Mnogo sam se uplašio i iznenadio, jer su oni bili toliko besni i samo sam čekao kada će me rastrgnuti. Na svu sreću, naišla su dvojica šetača koja su mi pritekla u pomoć. Ne smem ni da zamislim šta bi mi se dogodilo da njih nije bilo – rekao je pevač.

izvor: Alo