ceca raznatovic

Ceca za Novu godinu peva u Beogradu!

Ceca je za doček 2014. imala besplatan koncert ispred Skupštine, a za 2015. naplatila samo polovinu sume koju inače traži.

Svetlana Ceca Ražnatović pevaće za doček Nove 2015. godine u Beogradu.
Za razliku od prošle, kad je folk zvezda, u susret 2014, nastupala ispred Skupštine potpuno besplatno, kako je izjavljivala, iz ljubavi prema svom narodu, ove godine će svoj koncert ipak naplatiti. I to 50.000 evra!

– Ceca će za Novu godinu zabavljati goste u jednom centru na Novom Beogradu. Ona je ugovorila i cenu nastupa od 50.000 evra. Kako je veoma angažovana kao član žirija u šouu „Pinkove zvezde“, nije želela neku udaljeniju destinaciju, već da bude što bliže kući. Ražnatovićeva je, inače, praktikovala da najluđu noć provede u krugu porodice, pa uglavnom nije ni nastupala za praznike. Međutim, nakon što je prošle godine napravila izuzetak i priredila besplatan spektakl na otvorenom u srpskoj prestonici, rešila je da opet isprati staru godinu radno, ali da nešto i zaradi – otkriva izvor blizak pevačici.

Pozvali smo Cecu, koja nam je potvrdila da smo na pravom tragu.

– Ne mogu ništa tačno da vam kažem jer su pregovori u toku. Zasad još ništa nije zvanično. Šta, već pričaju i o ceni?! Gluposti – rekla je Svetlana.

Pošto se Ceca na prošlom dočeku još jednom dokazala kao prava „srpska majka“ i odužila naciji besplatnim ispraćajem stare godine, u novoj 2015. može da se posveti ličnom budžetu. Premda je ranije ovakve nastupe naplaćivala i do 100.000 evra, ni pola od toga nije zanemarljivo.

Čitaj još  Pevačicu zbog šverca dva sata carinici držali na aerodromu!

Najveće zvezde već ugovorile nastupe

Najveće zvezde već uveliko zadovoljno trljaju ruke jer su ugovorile novogodišnje tezge. Osim Cece, i Goran Bregović zna gde će biti u novogodišnjoj noći. On će, kao što je Kurir prvi objavio, svirati u Budvi, i to za 100.000 evra. Seka Aleksić putuje u Čikago, a za jednu noć pevanja inkasiraće 40.000 evra. Aca Lukas za doček putuje u Švajcarsku, gde će zaraditi 30.000, dok će se Miroslav Ilić družiti s gostima Kopaonika, za šta će dobiti 30.000 evra.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply