Ceca u šopingu na Kipru! (FOTO)

Ceca je u najskupljem kvartu sa sestrom i zetom birala firmiranu obuću, a potom sa Sašom Vidićem uživala u kafiću.

Ceca i Sasa Vidic

Pevačica Svetlana Ražnatović iskoristila je odmor na Kipru da poseti i Nikoziju, gde je u društvu porodice i prijatelja ceo dan šopingovala.

Paparaco je uslikao Cecu kako u najskupljem kvartu bira obuću za plažu i nastupe. Srpska zvezda nosila je maramu na glavi i tamne naočare, pa je bukvalno bila težak plen za ekipu koja se zatekla na istom mestu.

Ceca na Kipru

Inače, Ceca se već nekoliko dana s kreatorom Sašom Vidićem, sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem odmara u svojoj vili u Aja Napi. Jedan dan su odvojili za šoping, pa su skoknuli do glavnog grada Kipra, koji ima deo s radnjama najpoznatijih svetskih brendova. Ceca je delovala opušteno i na miru je mogla da kupuje.

Ražnatovićeva je obišla gotovo sve prodavnice, a najviše se zadržala u onima s obućom, budući da godinama važi za vlasnicu najskupljih cipela na estradi.

Ceca na Kipru

Ceca je nakon uspešnog šopinga u društvu kreatora sela u jedan od kafića, gde su uživali u ispijanju koktela. Pevačica je delovala poprilično raspoloženo, pa se sve vreme smejala, a da li je za to bio zadužen alkohol, Vidićeve opaske ili možda što je uspela da nađe obuću koju je želela, nismo uspeli da saznamo.

Čitaj još  Nikolina Kovač pokazala gaćice!

izvor: Kurir