Ceca spremila 10.000 evra za pomoć ugroženima!

Svetlana Ražnatović mobilisala je muškarce iz svoje kuće kako bi pomogli unesrećenim ljudima koji su tokom proteklih nekoliko dana izgubili sve što su imali u životu.

Ceca Raznatovic

Folk zvezda saoseća sa svojim narodom i noćima ne spava, a prvi korak koji je načinila jeste to da je pre dva dana sela sa muškim članovima svoje porodice i odlučili su da svi krenu u borbu protiv poplava.

Prema rečima izvora bliskog porodici Ražnatović, Šabac i ostale ugrožene gradove branili su pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, koji se zbog vanrednog stanja u Srbiji vratio sa Kipra.

– Ceca je bila veoma ponosna na sve muškarce iz svoje kuće kada su se već prvog dana okupili u dnevnom boravku i saopštili joj da će udruženim snagama krenuti da pomognu napaćenom narodu! Oni su još prve noći vanredne situacije otišli u Šabac, gde su, kao i svi dobrovoljci iz Beograda, punili džakove peskom i pravili brane kako se voda ne bi izlila. Ceca je cele noći bila budna, pratila je situaciju putem televizije i brinula kako za svoje najmilije, tako i za sve ljude kojima su te noći bili ugroženi životi – navodi sagovornik.

– Već sutradan, jedan deo ekipe otišao je u Obrenovac, dok su se drugi priključili ljudima u Beogradu, gde su podizali bedem oko Save, budući da ovih dana preti i njeno izlivanje, posebno u delovima Savamale, kao i novobeogradskih blokova – zaključuje i naglašava da pevačica i njena porodica nisu želeli da svoja dela obelodanjuju u medijima.

Čitaj još  Dejan Matić vozio automobil?!

Inače, Ceca konstantno putem svog tviter naloga apeluje na pomoć, posebno ljudima koji se nalaze u dijaspori.

Ceca sutra donira 10.000 evra!

Kako saznaje dnevni list, Ražnatovićeva će sutra donirati i 1.200.000 dinara. Ona se odlučila na novčani prilog kako bi država mogla da kupi i one stvari koje građani tokom proteklih dana nisu uspeli ili mogli da donesu u prostorije Crvenog krsta. Pevačica će novac na žiro račun uplatiti već u toku prepodneva kako bi nadležne institucije mogle odmah da ga iskoriste.

izvor: Alo