ceca raznatovic laka kao perce

Ceca Ražnatović previše laka za Pinkove stolice?!

Folk zvezda stavila je na slatke muke organizatore muzičkog takmičenja ‘Pinkove zvezde’, u čijem je sastavu žirija.

Kada je kreativni tim osmislio glasanje u vidu podizanja i spuštanja stolica, nisu ni slutili da će im kilaža Cece Ražnatović zadati ozbiljne muke, pasu sada primorani da je pred svaku emisiju okuju tegovima.

S obzirom na to da je Ceca laka kao perce, u trenutku kada pritisne zeleni taster da se podigne kako bi dala glas, njena stolica počinje da štuca, pa se na njoj Ražnatovićeva trese kao da je u tramvaju. Kako saznajemo, postavka čitave scenografije ovog šou programa nije trajala koliko pokušaj da se nađe rešenje kako da smire Cecinu stolicu.

Njoj je sve ovo bilo neizmerno smešno, kao i ostalim članovima žirija, čije stolice se normalno kreću gore-dole.

ceca u ziriju

– Ona je čak u jednom trenutku sela na drugu stolicu kako bi se uverila da je problem u njoj, i kada je fotelja počela ponovo da se trese, svi su prasnuli u smeh. Pošto nije bilo drugog načina da obuzdaju neposlušnu fotelju koja se bunila protiv Cecine kilaže, organizatori su stavili nekoliko teških tegova u konstrukciju nameštaja i time pevačici dodali kilograme – priča kroz smeh izvor sa ružičaste televizije, prisećajući se slatkih muka koje im je diva zadala.

Čitaj još  Tanja Savić napravila novi lapsus!

– Tačno je da su morali da stavljaju tegove kako se fotelja ne bi tresla. I meni je bilo smešno – rekla je Ražnatovićeva.

izvor: Alo