ceca raznatovic snimanje

Ceca Ražnatović: Ljudima iskačem iz frižidera!

“Kada mi kažu da sam obična i čvrsto na zemlji, to mi je najveći kompliment. Kad siđem sa bine i kada se pogase reflektori, ja sam najobičnija žena kao i sve druge”, kaže Ceca.

Pevačica Ceca Ražnatović u poslednje vreme je zastupljenija u medijima, budući da je proslavila punoletstvo sinu Veljku, ali i krsnu slavu Sveti Nikola. Mnogobrojni poznati su prisustvovali slavlju, a ona je otkrila da je, kada se ugase kamere, sasvim obična žena, kao i sve druge.

ceca novogodisnji pink

– Tako nam se namestilo da imamo dosta slavlja, da nas je puno u medijima, da više ne znam iz kog ću frižidera iskočiti. U sopstvenoj kući se plašim da će izleteti Ceca. Slavu smo proslavili sa porodicom, poslovnim saradnicima, bliskim prijateljima – rekla je pevačica za “Ekskluziv”.

Pevačica u poslednje vreme blista kao da se zaljubila.

– Nisam se zaljubila. Ostati čvrsto na zemlji je jako bitna stvar. Možda ja ne bih bila ovakva kakva sam da nisam okružena pravim ljudima. Prvenstveno porodicom, koja mene nikad nije doživljavala kao zvezdu, ja sam za njih, ja sam za njih Ceca kao i svi ostali ljudi. Prijatelji me doživljavaju kao jedno normalno i obično ljudsko biće. Kada mi kažu da sam obična i čvrsto na zemlji, to mi je najveći kompliment. Kad siđem sa bine i kada se pogase reflektori, ja sam najobičnija žena kao i sve druge – dodaje pevačica.

Čitaj još  Ceca u Holandiji: Publika vrištala uz prve taktove!

ceca snimanje

Ceca blistala na snimanju!

Na snimanju novogodišnjeg programa televizije “Pink” u centru pažnje je bila Ceca Ražnatović, koja je blistala u beloj haljini sa raskošnim dekolteom, a po mišljenju mnogih, pevačica nikada nije bolje izgledala.

ceca i haris emisija

Za dobru atmosferu u studiju su bili zaduženi Ražnatovićeva i njen kolega iz “Pinkovih zvezda” Haris Džinović. Da podsetimo, Ceca će za Novu godinu pevati u “Belexpo centru” u Beogradu.

izvor: Telegraf