ceca slava sveti nikola

Ceca proslavila slavu uz mnoštvo prijatelja!

Svetlana Ražnatović sa sinom, ćerkom, sestrom i roditeljima presekla kolač i okadila kuću, a uveče ugostila više od 50 prijatelja.

U domu Svetlane Cece Ražnatović juče je vladala slavljenička atmosfera jer je porodica proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu.

Veljko će kao i svake godine lomiti slavski kolač. Ovo je inače bila i Cecina devojačka slava koju su njeni roditelji slavili u Žitorađi. Kada se udala za Željka objedinili su slave, pa će ovo tradicionalno proslavljanje Svetog Nikole naslediti i Veljko.

ceca i milica mitrovic

Od ranog jutra u pevačicinom domu na Dedinju trajale su pripreme za dolazak gostiju, koji su u kuću Ražnatovića počeli da pristižu u večernjim satima. Cecin brat Milan je s pripadnicima njenog obezbeđenja unosio stolice iz garaže u kuću, dok je ženski deo porodice bio zadužen za dekoraciju velike sale u kojoj se priređuju slavlja.

Folk zvezda je i ove godine kormilo u kuhinji prepustila mami Miri Veličković, koja je bila glavna za spremanje slavskih đakonija. Pevačica je svojim gostima poslužila posni meni, na kojem su se našle brojne salate, kanapei, riblja čorba, sarma, prebranac, razne vrste ribe i mnoga druga jela.

veljko sa devojkom

Pevačica je, kao i svake godine, pozvala mnogo prijatelja i kolega. Među prvima je došao Dragan Marković Palma u pratnji supruge i pohvalio svoju dugogodišnju prijateljicu:

– Ceca je dobra domaćica, uvek spremi bogatu trpezu. Posebno volim pasulj i sarmu. Doneo sam cveće iz Jagodine. Nećemo ostati dugo jer mi je sutra radni dan, iako je subota – rekao je Palma.

Čitaj još  Parovi: Učesnici reagovali na ulazak Zorana Marjanovića

Na ulazu u dom goste je dočekivao Veljko Ražnatović, a najviše se obradovao devojci Aniki Ðurašković, koja je u domu Ražnatovića prvi put bila na slavi, dok je Anastasijin dečko Kostadin Terzić bio prošle godine.

zika i dajana jaksic

Kostadinovi roditelji Zvezdan i Svetlana Terzić sinoć su bili među zvanicama, kao i vlasnik Pinka Željko Mitrović, menadžer Beograda Goran Vesić, a primetili smo i Dajanu i Žiku Jakšića, kao i psihologa Aleksandru Janković.

izvor: Kurir