ceca spektakl u krusevcu

Ceca napravila spektakl u Kruševcu, a Čola u Budvi!

Kruševljanima ni hladnoća nije smetala te su 10 sekundi pre ponoći glasno odbrojavali. Tačno u ponoć nebo je prekrio prelep vatromet a Ceca im je svima poželela lepe želje.

Nova godina je u Kruševcu dočekana je na Trgu kosovskih junaka uz najveću divu pop muzike, Cecu Ražnatović.

Više od 20.000 ljudi pevalo je “Beograd”, “Pazi s kime spavaš”, “Nagovori” i ostale hitove.

Kruševljanima ni hladnoća nije smetala te su 10 sekundi pre ponoći glasno odbrojavali. Tačno u ponoć nebo je prekrio prelep vatromet a Ceca im je svima poželela lepe želje.

– Želim vam puno zdravlja , sreće i ljubavi u Novoj godini! Hvala mom prijatelju Bati Gašiću jer je insistirao da nastupim u Kruševcu – rekla je ona a odmah zatim zapevala pesmu “Poziv”.

Ceca je imala ponudu da zapeva i u Beogradu ali je želela da Novu godinu dočeka u gradu u kom nije pevala više od 20 godina.

Za to vreme, u bliskoj nam Crnoj Gori, Zdravko Čolić napravio je atmosferu za pamćenje za sve koji su Novu godinu dočekali na gradskom trgu u Budvi.

cola u budvi 2016

Gostiju je bilo iz svih krajeva bivše Jugoslavije, a legendarni Zdravko ih je pozdravio toplim rečima.

– Dobro veče Budva! Dobro veče Crna Goro! Dobrodošli na tradicionalno najbolji doček u regionu – rekao je pevač nakon svoje prve pesme “Produži dalje”.
Nastavio je da ređa hitove kao što su “Jedina”, “Čija je ono zvezda”, “Što ti dadoh”, a publika je svaku znala od prve do poslednje reči.

Čitaj još  Dara Bubamara: Ja sam zvezda kao Čola, Ceca i Lepa Brena!

Kada je došlo vreme da se stara godina isprati, usledio je veliki vatromet koji je obasjao Stari grad, a pevač se još jednom obratio publici sa divnim željama.

– Želim vam sve najbolje u 2016. – rekao je pevač a onda nastavio sa pesmom “Ej, draga, draga”.

Njegov nemiran duh nije mu dao da miruje pa je svoju pozitivnu energiju lako preneo i na publiku.

Koncert je završen oko 2 sata iza ponoći i to jednom od njegovih najlepših pesama “Ti si mi u krvi”.

izvor: www.FOLKOTEKA.org