Ceca napravila spektakl u Beču!

Pevačica nastupila u sali čuvenog hotela, a na njenom koncertu bio je i Konstantin Dobrilović, kandidat za Evropski parlament.

Ceca u Becu

Svetlana Ceca Ražnatović u subotu je održala sjajan koncert u sali hotela „Piramida“ u Beču. Ona je svojim fanovima priredila spektakl kakav se retko pamti. Da su sve karte za ovaj nastup bile rasprodane unapred, potvrdio nam je i Slobodan Lajić, organizator koncerta.

Dobra energija između najveće zvezde Balkana i vernih fanova ni ovog puta nije izostala. Ceca je na binu izašla uz gromoglasne uzvike publike, kojoj je pevala naredna dva sata. Odlično raspoložena, nije skidala osmeh s lica. Pregršt hitova bacilo je publiku u trans. Euforija koja je zavladala s prvom pesmom nije jenjavala tokom celog koncerta. Iako je publika zdušno pevala sve pesme, bezvremenski hit „Beograd“ je, kao što to uvek biva, pogotovo na koncertima u dijaspori, izazvao posebno oduševljenje prisutnih i probudio najjače emocije kod publike.

Ceca i Aca Lukas u becu

Među VIP gostima bio je i Konstantin Dobrilović, predsednik Hrišćansko-slobodarske platforme i kandidat Slobodarske partije na predstojećim izborima za Evropski parlament. Ceca ga je pozdravila i naglasila da i u Beču imamo ljude na koje treba da budemo ponosni.

Čitaj još  Seka Aleksić ponosno pokazala svoje obline!

– Prezadovoljna sam. Ovo mi je drugi koncert u Beču sa ovolikom posećenošću. Napravili smo divno veče, u kojem sam uživala – rekla je Ceca.

Ceca u Becu

izvor: Kurir
foto: Facebook

Facebook komentari

Leave a Reply