anastasija raznatovic

Ceca: Moja ćerka nema silikone!

“Iskreno da vam kažem, ne znam kome je ta priča pala na pamet. Niti imam nameru, niti želim, niti mi pada na pamet da kupujem novu nekretninu, plac ili bilo šta da gradim”, rekla je pevačica.

Pevačica Ceca Ražnatović demantovala je priče koje su se pojavile u pojedinim medijima kako navodno planira da kupi plac na Dedinju gde se, kako se priča, tokom Drugog svetskog rata nalazilo groblje, a potom je negirala i glasine da je njena ćerka Anastasija stavila silikone u usta.

– Iskreno da vam kažem, ne znam kome je ta priča pala na pamet. Niti imam nameru, niti želim, niti mi pada na pamet da kupujem novu nekretninu, plac ili bilo šta da gradim. Na staroj sam lokaciji i ne planiram da se selim – izjavila je pevačica koja je dodala da se u poslednje vreme u medijima pojavljuje mnogo netačnih informacija o njoj i njenoj porodici.

– Ono što ja mogu da konstatujem jeste da su u poslednje vreme izvori, bar kada sam ja u pitanju, pogrešno obavešteni. Anastasija nema silikone u ustima. Niti sam joj platila takav zahtev niti ona to želi. Fotografije koje kači na društevnim mrežama, a na kojima su joj usne veće, proizvod su dobro odrađene šminke i poziranja – rekla je Ceca.

Čitaj još  Ceca se pohvalila novom frizurom

izvor: Alo