Ceca Raznatovic

Ceca izbacila iz takmičenja sestru Dada Polumente

Članovi žirija popularnog muzičkog šoua na ružičastoj televiziji nisu bili oduševljeni Alisinom interpretacijom, pa su odlučili da je eliminišu.

Svetlana Ceca Ražnatović izbacila je iz „Pinkovih zvezda“ sestru od strica pevača Dade Polumente, Alisu, koja je sinoć otvorila drugu epizodu ovog popularnog muzičkog takmičenja.

Naime, predsednica žirija, kao i ostali članovi: Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Bora Đorđević i Haris Džinović, u sestri svog kolege i saradnika nisu prepoznali kvalitet koji je potreban da bi prošla u dalje takmičenje.

Iako je imala podršku popularne familije i solidno interpretirala pesmu “Žute dunje“, Alisa nije dobila nijedan glas od sudija. Oni su prokomentarisali da je njeno pevanje u redu, ali nedovoljno dobro i komercijalno da bi se napravio uspeh.

Voditelj Milan Kalinić je zatim svima otkrio da je u pitanju Dadina sestra i naglasio da je time dokazano da u ovom takmičenju nema nameštanja. Ili znaš da pevaš, ili ne znaš.

Emisiju je obeležio i veliki broj čarki, koje su ovog puta bile znatno žešće nego u prethodnoj emisiji. Jedna je eskalirala u sukob između Miroslava Ilića i Harisa Džinovića. “Slavuj iz Mrčajevaca” nije prestajao da proziva svog kolegu zbog toga što komentariše stajling takmičara, ali je Haris to stoički izdržao i nije uzvraćao paljbu.

Čitaj još  Skandal na Splitskom festivalu! (VIDEO)

Za razliku od njega, Kalinić je odgovorio Ceci kad mu je zabranila da je zove po imenu Svetlana.

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply