Ceca ispunila želju bolesnoj devojci! (VIDEO)

Njih dve su porazgovarale, a Ceca je Selmi na majici markerom ispisala poruku: ‘Mojoj Selmi, s ljubavlju’.

Ceca sa Selmom

Kada je devojčica Selma (17) na društvenoj mreži Tviter postavila video u kojem govori da joj je životna želja da se upozna i druži sa Svetlanom Cecom Ražnatović, folk zvezda je ispunila obećanje i njih dve su se zvanično upoznale nakon spektakularnog koncerta koji je održan u Ljubljani.

Video-poruka devojčice koja boluje od paralize i godinama je vezana za invalidska kolica tada je potresao čitavu naciju, a Cecin i Selmin susret je bio veoma dirljiv.

– Nakon veoma uspešnog drugog koncerta u Ljubljani, Ceca je Selmi ispunila želju da se upoznaju. Kako je Selma još pre velikog koncerta na Ušću objavila potresnu poruku u kojoj veliča Cecu, pevačica je uvek imala u vidu da njih dve treba da se upoznaju. Tada je obezbedila prevoz kako bi Selma iz Maglaja došla u Beograd da prvi put prisustvuje koncertu. Kako se nisu upoznale u Beogradu, pevačica je susret organizovala posle koncerta u Ljubljani. Kada je ušla u bekstejdž, Selma nije mogla da veruje da ispred nje stoji folk zvezda i sve vreme ponavljala: “Ne mogu da verujem da sam te upoznala. Ti si razlog zbog kojeg se borim”. Susret je bio veoma emotivan, a u njihovim očima nazirale su se suze – priča izvor.

– Selma je sve vreme blistala od sreće. Iako u prvi mah nije verovala šta joj se dešava, bila je oduševljena što konačno može da se uslika sa svojim uzorom, a ne da kod kuće pravi fotomontaže, što je ranije radila. Njih dve su porazgovarale, a Ceca je Selmi na majici markerom ispisala poruku: “Mojoj Selmi, s ljubavlju. Ceca” – rekao je izvor.

Čitaj još  Sestre Bekvalac u provodu!

– Ja svojim fanovima dugujem mnogo jer su uz mene i u dobru i u zlu i ne mogu da vam opišem koliko mi je drago kada vidim koliko prate i poštuju moj rad. Pesmama im uzvraćam dobru energiju koju oni meni daju. Selma je predivno biće koje sam jedva čekala da upoznam. Susret sa njom je bio emotivan i zadovoljstvo je moje što tako intenzivno i sa ljubavi prati moj rad. Što se tiče koncerta, mislim da slika govori više od svake moje reči. Bilo je divno – rekla je Ceca.

izvor: Kurir