Buba Miranović udala ćerku! (FOTO)

Pevačica Buba Miranović juče je udala ćerku Kristinu Bosiljčić (27), nakon čega je organizovala gala slavlje. Njena naslednica sudbonosno „da“ izgovorila je u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi svom dugogodišnjem dečku Borisu Bulatoviću.

Buba sa cerkom

Mladenci su se na večnu ljubav zakleli u 14.15, u prisustvu najbližih prijatelja, kumova i porodice, dok su do crkvene porte stigli u okićenom crnom džipu na kojem je umesto tablica bio natpis „upravo venčani“. Buba ne krije da je oduševljena zetom, ali da je kao i svaka majka euforična zbog udaje ćerke.

Buba Miranovic na svadbi

– Već tri dana imam tremu, ali držim se i u princpipu sam dobro. Nisam tužna kao većina majki koje udaju ćerku, naprotiv, veoma sam srećna jer imam divnog zeta i divne prijatelje. Kristina je uzela njegovo prezime, tako da je od ovog trenutka i ona Bulatović – kaže ponosna mama, koja je blistala u dugoj crvenoj haljini i sve vreme pozdravljala goste.

Zajedno sa prijateljima i sinom Filipom, Buba je sačekala mladence da izađu iz crkve, a onda su ih do auta posipali laticama ruža, a Kristina je bacila bidermajer.

Čitaj još  Marta Savić: Mile plaća da ne idem na Farmu!

Bubina cerka

Glamurozna proslava uz pesmu i đuskanje nastavljena je do ranih jutarnjih sati u jednom prestoničkom restoranu, gde su se zvanice veselile, a Buba brinula da sve bude pod kontrolom.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply