Boris Novković snimio novi spot!

Inspiraciju za temu novog spota Boris Novković je pronašao u videu svog muzičkog uzora Pola Makartnija.

Boris Novkovic novi spot

Boris Novković snimio je novi spot za pjesmu “Kunem ti se”. Zanimljivo je da se u novom videu hrvatskog muzičara pojavljuju brojne poznate ličnosti, među kojima su Anica Kovač, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Željko Pervan, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić…

Inspiraciju za temu novog spota Novković je pronašao u videu svog muzičkog uzora Pola Makartnija (Paul McCartney) za pjesmu “Queenie Eye” u kojem učestvuju mnoge poznate osobe iz svjetskog šou biznisa.

Boris Novkovic novi spot

– Ovo je jedna od rijetkih pjesama koje izvodim, a da nisam ja autor, nego Ante Pecotić. Mislim da numera nosi pozitivnu energiju i lijepu poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijele da to bude kako treba. Hvala svim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili vrijeme za mene – kazao je Novković, dodavši da pjesma “Kunem ti se” najavljuje novi album koji bi trebao biti objavljen u septembru.

Čitaj još  Đorđe Balašević posvetio pesmu Kemalu Montenu (VIDEO)

Dok čekamo novi spot, poslušajte pesmu “Kunem ti se”:

izvor: Avaz