Bojana Bjelića napala obožavateljka!

“Devojka se bacila na haubu i insistirala da krene sa mnom u Beograd, ali je bila veoma ljubazna, grlila me i ljubila sve vreme”, rekao je pevač.

Bojan Bjelic u Vukovaru

Bojan Bjelić se svakim danom sve više uverava da je odabrao prave pesme, jer gde god nastupa, traži se karta više. Tako je bilo i u subotu u Vukovaru. Prepun klub bio je mali da primi sve one koji su želeli to veče da se dobro provedu uz Bojanov nastup. I na ovom nastupu popularnog pevača je bilo tek nekoliko momaka, jer je klub bio pun prelepih devojaka.

Bojan Bjelic sa oboyavateljkom

Devojke su celo veče bile raspoložene i sa Bojanom pevale, ali i igrale uz samu binu, ali je jedna ipak otišla korak dalje, pa se u trenutku kada je Bojan ulazio u auto, bacila ispred njega. A kako je Bojan odbio da je povede sa sobom, fizički je nasrnula na njega i počela da ga udara.

– Nastup u Vukovaru bio je odličan. Jedna obožavateljka pravila je probleme, ali nije došlo do fizičkog kontakta. Devojka se u jednom trenutku bacila na haubu i insistirala da krene sa mnom u Beograd, ali o fizičkom napadu nije bilo reči. Bila je veoma ljubazna, grlila me i ljubila sve vreme, ali nisam mogao da ispunim njenu želju da je povedem sa sobom, na čemu je konstantno insistirala – priznao je Bojan.

Čitaj još  Allegro bend oborio rekord i priredio spektakl u Sarajevu!

Bojan Bjelic u Vukovaru

Popularni pevač nije hteo da komentariše zašto je obožavateljku odbio i da li ga neka posebna devojka te noći čekala u Beogradu, ali je sasvim sigurno da će se sa pomenutom obožavateljkom ponovo sresti i to vrlo brzo.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply