Boban Rajović: Uspešna američka turneja

U Detroitu, za Dan zaljubljenih Boban je pripremio poseban repertoar za sve zaljubljene i svojski se potrudio da im ovaj koncert ostane u najlepšem sećanju.

Boban Rajovic sa obozavateljkama

Početkom februara Boban Rajović se otisnuo preko bare gde će se zadržati nešto duže od mesec dana. Turneju je započeo koncertom u Dalasu, zatim su usledili San Hose, Sijetl, Detroi, Klivlend, a za svaki koncert traži se karta više.

Organizatori zadovoljno trljaju ruke jer je turneja nadmašila njihova očekivanja, a pored već ranije dogovorenih čak šesnaest nastupa lista se svakim danom dopunjava.

U Detroitu, za Dan zaljubljenih Boban je pripremio poseban repertoar za sve zaljubljene i svojski se potrudio da im ovaj koncert ostane u najlepšem sećanju. Nesebičnu podršku u Detroitu pružio mu je i jedan od najboljih DJ-eva u Detroitu, DJ Tiho Kaević.

Boban Rajovic u Americi

Iako Boban nije od onih koji su zaluđeni društvenim mrežama ovaj put se potrudio da s vremena na vreme putem Instagrama, Tvitera, ali i zvanične FB stranice delić atmosfere prenese i na društvene mreže tako što na Tviter i Instagram postavlja fotografije s koncerata.

S obzirom na to da će u Americi provesti dva ženama veoma značajna datuma, Valentinovo i Dan žena, Rajović u pauzama između nastupa traži idealne poklone za suprugu Draganu kako bi joj se na najbolji način iskupio što pomenute dane nisu proveli zajedno iako je njima, kako kaže, svaki dan Valentinovo. Osim za suprugu, pevač traga i za poklonima za svoje ćerke i sina koji mu na turneji veoma nedostaju.

Čitaj još  Željko Bebek priznao: Svaki dan sam se drogirao!

Boban u Americi

izvor: Kurir