boban rajovic najava

Boban Rajović objavio najavu za novu pesmu (VIDEO)

Nakon što je pre nekoliko dana predstavio pesme sa jedinstvene kompilacije “Kafanski fakultet”, koja se sastoji od njegovih hitova u izvedbama drugih pevača, svoje fanove je obradovao i najavom za svoju novu pesmu.

Popularni pevač Boban Rajović vredno radi ovih dana u svojoj produkciji. Nakon što je pre nekoliko dana predstavio pesme sa jedinstvene kompilacije “Kafanski fakultet”, koja se sastoji od njegovih hitova u izvedbama drugih pevača, svoje fanove je obradovao i najavom (tizerom) za svoju novu pesmu. Numera nosi naziv “Pričaj mi o sebi” i u pitanju je ljubavna, emotivna balada.

boban rajovic najava nova pesma

Premijera cele numere se očekuje u narednih nekoliko dana, a refrenom novog singla Boban je želeo da svojim obožavaocima nagovesti šta mogu da očekuju, i pri tome pobrao broje pozitivne komentare. Uz postavljeni video isečak, Boban se obratio svojim pratiocima i prijateljima:

– Pesma “Pričaj mi o sebi” je u stvari priča o jednoj pravoj, besmrtnoj ali neostvarenoj ljubavi. Veoma emotivna pesma u kojoj će se, verujem, mnogi pronaći jer retki su oni koji nemaju barem jednu neostvarenu ljubav koje se često sete… – napisao je Boban na svojoj Fejsbuk stranici.

Čitaj još  Jelena Karleuša i danas aktivna u prikupljanju pomoći! (FOTO)

Premijera cele pesme očekuje se u narednih nekoliko dana, a do tada poslušajte refren budućeg hita:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply