despot stefan i mirna kosanin

Bivši farmer boluje od najteže bolesti!

Koliko je ozbiljna situacija, u prilog tome govori i podatak da je Lepomir Bakić, takođe bivši farmer, pokrenuo akciju sa ciljem prikupljanja priloga za mladog kolegu.

Jedan od učesnika sedme sezone rijalitija “Farma”, iako je veoma mlad, suočio se sa teškom bolešću koja mu je u potpunosti promenila život. Ipak, odlučio je da joj se hrabro suprotstavi i uradi sve kako bi se izlečio.
Fitnes instruktor i dečko mlade pevačice Mirne Košanin, Stefan Despotović Despot, objavio je na društvenim mrežama da se suočio sa opakom i teškom bolešću zbog koje je završio u Kliničkom centru.

Prenosimo vam Despotov post u celosti:

– E ovako imam nesto da vam kazem drugari i drugarice, pre nedelju dana sam otkrio da imam odredjeni problem sa mozgom, tj ono sto ne prizeljkujem nikom, strefilo je iz čista mira, bez ikakve najave, pa nema ni potreba da to krijem jer bolest nije sramota, moram samo da se zahvalim ljudima koji su došli da me obidju, da budu uz mene, prvo naravno moju porodicu tatu, babu, bracu drugare ali nesto sto je zaista nesvakidasnje se desilo poslednja dva dana, moja bivša devojka i moja sadasnjaa verenica su zbog mene dolazile zajedno i pokazale koliko me vole i postuju, ovo treba doživeti ne znam sta drugo da kazem, zajedno smo zadnjih pet godina, mislim sve ukupno hahahahahha, malo je i smesno mora se priznati, ali sve teskoce koje sam prosao i do čega sam stigao bilo je i deo njihovih ruku i ljubavi, hvala vam Mirna Kosanin i Dijana Didi stvarno ste mi pomogli kao niko nikad, a sad posto sam jako pozitivan i odlučio sam da zivim dalje moram da pobedim ovog skota u glavi a hoću jer je on samo mali pizdic, i nek se ne ljuti niko ako ne odgovaram na poruke jer me mrzi da objasnjavamo vec danima o cemu se radi… i da, na poruke oko operacije, simptoma itd necu odgovarati jer imam igle u venama i ne mogu da kucam – istakao je Despotović.

Čitaj još  ISPOVESTI: Kad bivši učenik konzumira mamu i ćerku

A koliko je ozbiljna situacija, u prilog tome govori i podatak da je Lepomir Bakić, takođe bivši farmer, pokrenuo akciju sa ciljem prikupljanja priloga za mladog kolegu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK