seka sa bivsim deckom

Bivši dečko Seke Aleksić skućio porodicu Darka Radovanovića!

Maja i Lara od Zorana Kovačevića i još dva prijatelja dobile nekretninu u Sremskoj Mitrovici vrednu 40.000 evra.

Prošlog četvrtka navršile su se četiri godine otkako je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ostružničkom mostu život izgubio pevač Darko Radovanović.

Iza njega ostale su supruga Maja i ćerka Lara, koja je samo dan nakon pomena napunila sedam godina. Njih dve, posle tragedije, ostale su da žive u Sremskoj Mitrovici, ali sad, za razliku od ranije, nisu više podstanarke, već imaju svoj krov nad glavom. Darkovi prijatelji, među kojima je i Sekin bivši nevenčani suprug Zoran Kovačević, kupili su im stan, koji će pripasti Lari kad postane punoletna.

– Zahvalni smo ljudima koji su pomogli Lari i Maji. Ivan Lazarević iz Šapca je dosta pomogao, bio je Darkov veliki prijatelj. Pored njega su pomogli još jedan prijatelj Miki i Sekin bivši momak Zoran Kovačević. Baš s njim je naš sin pio kafu neposredno pre pogibije. Oni su Lari i Maji kupili stan – priča Darkova majka Stana, koja nije mogla da zadrži suze prisećajući se tragedije.

– Kad se samo setim koliko su svi voleli našeg sina. Nikad se nije desilo da kad prijatelj pogine, tri druga skupe 40.000 evra i kupe stan. Pomogao je i kum Milan, koji je venčao Darka i Maju. On je kompletno opremio Larinu sobu – iskreno pričaju roditelji pokojnog pevača.

Čitaj još  Drama u Amusu: Pitali Dina Merlina gde je nestao novac?!

I Ivana Selakov je uz porodicu Radovanović.

– Često mislim na mog prijatelja. Nedavno smo Lukas i ja razgovarali kako da pomognemo da Darkova porodica dobije prava od njegovih pesama i spotova. Sigurno ćemo uraditi nešto po tom pitanju. Srećna sam što imam priliku da svojim đacima dam da pevaju Darkove pesme. Trudim se da one i dalje žive, a i sama ih isto često pevam na nastupima. Tako barem mogu da održim sećanje na njega – iskrena je Ivana.

izvor: Kurir Stars