dalila mujic novi ucesnik

Besna Dalila divljala po kući

Teodora je rekla da sprema poklone, igrom slučaja se našla sa Dadom u stanu kod Ša. Izgleda da je njega dosta poželela.

Teodora Radoičić i Dalila Mujić bile su dobre drugarice tokom učešća u najpopularnijem rijalitiju. Međutim, otkad je gradska cura napustila vilu u Zemunu, više se nije javila svojoj drugarici.

– Tijana ide sutra na odmor, Dragan je zamolio da mu spakuješ sve stvari. Mama te je puno pozdravila, oduševljena je što smo zajedno. Bili smo kod Ša, nas nekoliko, Teodora je puno pozdravila Dalilu. Rekla je da Jeleni i Aleksandri kažem da vam dobro stoji njena trenerka i da je razočarana u Aleksandru – poručio je Dado.

Dalila se često žalila kako joj se Teodora ne javlja, a kada je večeras čula da je Teodora bila sa Dadom u stanu Nenada Aleksića Ša, zanemela je.

– Teodora je rekla da sprema poklone, igrom slučaja se našla sa Dadom u stanu kod Ša. Izgleda da je njega dosta poželela. Napominje to Jeleni i Sandri, a poklonila je trenerke. Ako me podržava, mogla je da mi pošalje malog medu, ako ništa drugo. Iznenadila sam se otkud ona sa njima svima u stanu – rekla je starleta u dahu a zatim dodala:

– Dado vrlo dobro zna s kim se ona slikala i s kim je bila, a sad je ušao u to kolo. Neću da se obazirem na komentare, da mi je neka drugarica, setila bi se. Eto, sedela je sa vama, a nije se javila. Nema potrebe da napada nekog, zaista ne znam šta da mislim o njoj – rekla je besna Mujićeva.
Dalila je objansila šta zamera svom dečku.

Čitaj još  EKSKLUZIVNO: Umro Ekrem Jevrić!

– Krivo mi je što malopre nije ništa rekao kada je Dejan Nestorović rekao da treba Dado samo da me kresne. On i ja znamo da li smo imali seks. Sinoć sam opet plakala, mnogo mi nedostaješ, i svaki dan mi je sve teže, bez obzira što hoću da budem jaka. Ne mogu da verujem da nas sada dele stepenice. Ne znam kako ću dalje da funkcionišem. Fale mi i Tijana, Dragan, ti. Ne mogu ovako – jaukala je Dalila na sav glas.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE