beogradski pobednik

“Beogradski pobednik” 11. novembra u Domu sindikata

Milica će premijerno izvesti svoju novu, tradicionalnu pesmu za koju je produkciju, aranžman i kompoziciju uradila rokerka Lana Toković sa svojim saradnicima.

Na tradicionalnoj reviji “Beogradski pobednik”, koja će biti održana 11. novembra u Domu sindikata u Beogradu od 20 sati, Milici Milisavljević Dugalić, interpretatorki tradicionalne muzike, biće uručena statua Beogradski pobednik u kategoriji “Najbolji izvođač tradicionalne muzike južnog Balkana u 2014. godini”.

Naglašena emocija u interpretaciji pesama, njena lepota i vanserijski glas čine je posebnom u izvođenju tradicionalne muzike.

Na svečanoj dodeli nagrada u Domu sindikata, Milica će premijerno izvesti svoju novu, tradicionalnu pesmu za koju je produkciju, aranžman i kompoziciju uradila rokerka Lana Toković sa svojim saradnicima.

Pored Milice Milisavljević Dugalić, reviji “Beogradski pobednik” prisustvovaće i Snežana Mišković Viktorija, Jelena Tomašević, Dado Topić, Riblja čorba, Tanja Savić, Marina Visković, Sinan Sakić i mnogi drugi.

Čitaj još  Pogledajte šta su sad uradili Kristijan i Stanija!

izvor: Kurir