bane mvp - vesela pesma spot

Bane MVP prepevao Bajaginu pesmu (OFFICIAL VIDEO)

“Želeo sam samo da vas sve pozdravim, da kažem da mi je i ova verzija super! Bane je dobro otpevao a posebno mi se sviđaju ovi duvači umesto violina iz naše “Vesele pesme””, rekao je Bajaga.

“Vesela pesma” koju u originalu pevao Bajaga i instruktori, premijerno je izvedena u maniru i interpretaciji grupe MVP koju predvodi Bane Lalić, a sve u produkciji Radija S i najvećeg radijskog projekta „Zvezde pevaju zvezde“.

Bane Lalić je studiju Radija S sa “Veselom pesmom” napravio haos! Na najslušanijim radio talasima najavio je svoju verziju poznate Bajagine pesme, ali i video spota u kome se njegova vesela družina odlično snašla i na keca prihvatila da bude deo projekta Radija S.

– Snimao sam i pre “Vesele pesme” obrade ali ovakvu energiju još nisam doživeo. I dok sam pevao i dok sam snimao. Ideja Radija S da osvežimo pesme koje su uvek u trendu je super! Mislim da pruža šansu i nama mlađima da se dokažemo, a i velikim autorima kao što je čika Momčilo da se podmlade! – nasmejano kao uvek, odgovorio je Bane Lalić i još jednom ponovio da je velika čast pevati Bajaginu pesmu.

bane mvp vesela pesma spot

A kada je voditeljka Natalija Milosavljević najavila pitanja slušalaca, u program se na iznenađenje svih, uključio Momčilo Bajagić Bajaga. Naš poznati kantautor je svojim dubokim, prepoznatljivim glasom rekao:

– Želeo sam samo da vas sve pozdravim, da kažem da mi je i ova verzija super! Bane je dobro otpevao a posebno mi se sviđaju ovi duvači umesto violina iz naše “Vesele pesme”. Ideja Radija S da sad slušamo stare pesme u obradama, je odlična. Ali, pod uslovom da je izvođač odličan kao Bane i MVP. Onda je to dobro. Ako neko napravi lošu obradu, onda… – nasmejao se Bajaga i pozdravio sve koji su bili uz radio.

Čitaj još  Ljuta Kaja: Dušebrižnici, nisam pukla! (VIDEO)

Novu pesmu iz projekta „Zvezde pevaju zvezde“ koju izvodi Bane Lalić i MVP „Vesela pesma“ možete pronaći i na oficijalnom you tube kanalu Radija S, gde se takođe nalazi i video spot prethodno izvedene obrade. Podsećamo, u pitanju je Van Gogh i njihova verzija Joksimovićeve „Lud i ponosan“, a već sledeće srede zakazana je premijera pesme “Ljubav preko žice” u izvođenju Lexington banda u potpuno novom i osveženom aranžmanu.

Music: Momčilo Bajagić / Žika Milenković
Text: Momčilo Bajagić / Žika Milenković
Arrange: Željko Vasić
Mix: Lazar Milić
Vocal: Bane Lalić
Ac. Guitar: Aleksandra Milutinović
El. Guitar: Branko Koprivica
Bass Guitar: Dragan Trnavac
Drums: Petar Bogosavljević
Trumpet: Miloš Nikolić
Fliga: Miloš Nikolić
Sax: Nikola JR Demonja
Back Vocal: Aleksandra Radović
Hammond: Aleksandar Banjac

Produced by: LCF Media
Makeup: Nena Ilić

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org