bane mojicevic pobednik

Bane Mojićević: Nemam omiljenu imitaciju, sve su mi drage!

“Umor se baš skupio! Svaka maska je zahtevala vreme da se napravi, kao i uvežbavanje koreografije i pevanja”, rekao je pevač.

Bane Mojićević, favorit od samog početka druge sezone TLZP-a, osvojio je prvo mesto u ovom takmičenju.

On je bio prva Zvezda Granda, a sada je postao i zvezda šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. Ponovo je dokazano da narodnjaci, mogu odlično da otpevaju i neku pesmu Majkla Džeksona, Metallice ili Travolte.

– Umor se baš skupio! Svaka maska je zahtevala vreme da se napravi, kao i uvežbavanje koreografije i pevanja. Ne bih mogao da izdvojim svoje omiljeno ‘izdanje’ u ovoj emisiji, jer smo sve temeljno spremali, u svaki nastup je uloženo mnogo truda i energije – rekao je pobednik.

bane mojicevic kao dino merlin

Iako njegova karijera traje preko decenije, on ovu pobedu smatra jednim od najlepših trenutaka u svom životu i otkriva da su mu najveća podrška bili ljudi koji su ga “gurnuli” u ovo takmičenje.

– Veliku podršku sam imao od porodice i najbližih prijatelja da sve ovo izvedem. I hvala im na tome – iskren je Bane.

Mojićević je presrećan što su njegove kolege i on uspele da pomognu nekim ljudima direktno ili indirektno.

– Najviše bih voleo da sam ovu nagradu mogao da pošaljem na nekoliko strana, ali mislim da sam doneo pravu odluku da novac dam humanitarnoj organizaciji “Budi human”. S njima u saradnji ću se potruditi da sredstva odu tamo gde su najpotrebnija – kaže Bane.

Ne zanima me šta Marija Mihajlović misli!

Bane je vrlo skromno objasnio da još uvek ne može da definiše osećanja zbog pobede, ali je istakao da ga ne zanimaju glasine koje kruže.

Čitaj još  Aca Lukas: Ne snimam duet sa "Elitnim odredima"!

– Svako ima pravo na svoje mišljenje – rekao nam je Bane.

– Mene glasine ne dotiču. Takođe, ne komentarišem šta je i kako je neko nešto uradio. Mene to ne zanima. Ja sam siguran samo u svoja osećanja i uvek slušam šta mi srce kaže.

Da podsetimo, Marija je više puta u medijima istakla da “Grand produkcija” favorizuje Baneta i da je zbog toga on u prednosti u odnosu na ostale takmičare. Direktor Saša Popović je oštro demnatova te tvrdnje, tražeći od Prve televizije i produkcije Emotion da Mariju uklone sa mesta žirija. Iako je ona i posle toga uredno obavljala svoju funkciju u nedelju uveče se nije pojavila u finalu.

izvor: Kurir