bane mojicevic domacin

Bane Mojićević: Maštam da ostarim na selu okružen decom!

“Zamišljam sebe pored ognjišta, okružen svojim voljenima, decom, unucima,kako im uz gitaru pevam i lagano pijuckam prepečenicu”, otkrio je pevač.

Bane Mojićević, prvo pobednik ‘Zvezda Granda’ i pobednik druge sezovne ‘Tvoje lice zvuči poznato’, želo da ostari na seli.

– Zamišljam sebe pored ognjišta, okružen svojim voljenima, decom, unucima,kako im uz gitaru pevam i lagano pijuckam prepečenicu – otkrio je pevač svoje želje.

Mojićević kaže da je sam birao da se kloni pažnje javnosti, iako je ona neizostavna u njegovom poslu.

bane mojicevic

– Put koji sam izabrao, bez mnogo buke, zbrke i ludila u glavi, jeste najteži i najduži kojim možeš ići a da si javna ličnost. Toga sam svestan i drago mi je što punog srca mogu da se osvrnem iza sebe i vidim da sam postupao ispravno. Trudim se svom snagom da se oduprem svemu lošem što estrada nosi sa sobom. Imam svoju tvrđavu i svet zvani porodica i sasvim normalan život – rekao je Bane.

Pevač kaže da je najvažnije da kao čovek čista srca i obraza, ali i da se raduje sitnicama.

– Ne postoji duplikat duše. Oduvek sam iskreno voleo i radovao se jednostavnim stvarima. Uverio sam se mnogo puta da ono što želiš i kako postupaš u životu srazmerno je sreći koju primaš. Volim jednostavne ljude, i ne očekujem niti tražim mnogo od života, a trudim se da živim jednostavno i da pružam sve od sebe – rekao je Bane.

Čitaj još  Lepa Brena potpuno promenila imidž! (FOTO)

bane mojicevic na snegu

Ipak, pevač veruje da nije dovoljno da se neko rodi pod “srećnom zvezdom”, već da za uspeh treba trud.

– Nijedan dar ne može da se ostvari bez velikog rada. Još ako voliš to što radiš, e tek si onda pobednik – zaključio je ‘Zvezda Granda’.

izvor: Blic