Bane Janković se zbog Kaće seli u Švajcarsku!

Nakon što je dnevni list ekskluzivno objavio da je razlog raskida između Katarine Živković i Branislava Jankovića poznati biznismen Zoran Ajković Ajkula, sa kojim se pevačica već par meseci viđa, bliski prijatelji manekena su nam otkrili da je on jako razočaran i u depresiji je zbog takvih saznanja.

Katarina Zivkovic

Naime, Janković je sumnjao da postoji jak razlog za krah veze, ali nije ni slutio da je reč o kontroverznom biznismenu. Kako je izvor naveo, Bane će se zbog celokupne situacije i medijske buke odseliti iz Srbije i otići u Švajcarsku.

– Bane toliko pati da ga celo telo boli, ne može da shvati kako mu je devojka za koju je bio spreman život da da tako zabila nož u leđa. Ne bi mu bilo toliko teško da je našla nekog njenih godina, ali ne može da se pomiri sa činjenicom da se ona viđa sa zauzetim muškarcem. On će otići iz Srbije, najverovatnije u Švajcarsku, gde ima puno prijatelja i par poslovnih ponuda od ranije koje nije prihvatio kako bi bio sa Katarinom. Lakše će mu biti i da bude daleko od svega – kaže dobro obavešten izvor i dodaje da se Jankovićevi najbliži brinu za njegovo zdravstveno stanje.

Bane Jankovic

– Bane je teško podneo raskid i zaista pati, ovo je kraj sveta za njega, ali mu je tek sada teško, kada je čuo šta je pravi razlog raskida. On je posle saznanja pozvao Kaću, ali se ona nije javljala na telefon niti mu je odgovarala na poruke. U šoku je, verujte mi da zaista pati i ne može da se pomiri sa činjenicom da se posle tolike ljubavi sve srušilo za jedan dan. On nijednog trenutka njhove veze nije sumnjao u nju! Vraćao je film i sklapao kockice i postalo mu je jasno, kada i u kojim situacijama je Kaća mogla da ga vara. S obzirom da je krhog zdravlja i da se još nije oporavio potpuno, svi jako brinu za njega – rekao je izvor blizak Jankoviću.

Čitaj još  Vladu Georgievu uništen auto ispred zgrade!

U želji da čujemo komentar bivšeg farmera pozvali smo ga, ali se nije javio na telefon, dok je zvezda „Granda” ostala dosledna da ništa ne komentariše.

Zoran Ajkula

Pustite nas da ovo sami rešimo!

Iako za medije nije rekao ni jednu jedinu reč, Bane Janković se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i zamolio sve prijatelje da ne postavljaju nikakva pitanja već da puste njih dvoje da reše sve.

– Zamolio bih sve prijatelje, fanove i novinare da nas puste da ovo sami rešimo. Ja ću uvek biti za nju tu, kao i ona za mene. Sve je prošlo, ali tri i po godine naše veze nećemo kaljati. Život ide dalje, neka prošlost govori o nama – napisao je on.

izvor: Alo