adil promocija

Bahati Adil zvao novinare pa ih kulirao na promociji!

Imao je hitove, ali je najpoznatiji postao kada je pretukao svoju ženu. Sada je slično ponašanje preneo i na scenu – kasnio tri sata na svoju prmociju, davao intervjue samo kome je hteo.

Nadmeno ponašanje, lažni osmeh i obezbeđenje koje ga štiti od novinara koje sam pozvao, obeležilo je promociju nove pesme Adila Maksutovića.

Ako je mislio da tako rade zvezde – prevario se. Ako je mislio da će ostati upamćen po novoj pesmi – neće. Na ovoj „promociji“ videlo se da je Adil daleko od zvezda, a blizu „blata“ u koji je sam upao fizički nasrnuvši na svoju ženu. I pored svega, mediji su mu dali još jednu šansu i odazvali se pozivu koji im je uputio, da dođu na promociju. A on je stigao tek u pola jedan iza ponoći, umesto u 22 sata za kada je promocija najavljena.

marija novi imidz

Došao je u društvu Marije Šerifović i Sani Armani, ušetao na splav ne želeći da daje izjave. Tačnije, govorio je samo za televizije, uz komentar da je „živa reč ipak živa reč“.

Čitaj još  Jelena Karleuša: Šutnite muškarca kome smetaju male grudi!

Marija Šerifović nije dozvoljavala ni da je fotografišu. Obezbeđenje je zajedno sa Sani Armani odvelo do separea, a Adil je oko jedan sat izašao na scenu itpevao novu pesmu, a onda sve već poznate. Bez reči upućene novinarima. Ni „dobro došli“, ni „dobro veče“. Adile, daleko si ti od finog momka!

Poslušajte Adilovu novu pesmu “Ista ja”.

izvor: Blic

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply