Andrija Aki Marković u dugovima!

Pevač nema tezge, a od rumunskog kompozitora Kostija kupio pesmu za 15.000 evra, a dao mu samo 4.000!

Andrija Aki Markovic

Andrija Aki Marković, zvezda „Granda“, sve nade je polagao u učešće u rijalitiju „Farma“, ali se, reklo bi se, ozbiljno preračunao. On je čak dva puta boravio na imanju u Lisoviću, ali mu to ništa nije donelo. Veza sa Sarom Trajanović je brzo pukla, pozive za nastupe dobijao je samo mesec dana posle rijalitija, a sada ga retko kad neko pozove da peva, zbog čega ima finansijskih problema. Zbog takve situacije zapao je u dugove, a jedan od onih kojima je dužan jeste i rumunski hit-mejker Konstantin Jonit Kosti.

– Kad je video da su pesme koje je Kosti radio za Viki Miljković i Sandru Afriku postale hitovi i da su im donele brojne tezge, Aki je od njega tražio da mu napiše pesmu. Nije ga zaustavila ni cena od 15.000 evra – priča Akijev prijatelj.

On je pesmu počeo da otplaćuje u ratama jer nije imao sve pare. Ipak, u jednom momentu je prestao da plaća i zaustavio se na 4.000 evra. Zbog nedostatka para, Aki je postao mrzovoljan, a sad su mu nad glavom i dugovi.

Pozvali smo ga, a on nam je potvrdio da je imao loš period, ali i da je sve probleme rešio. I to baš pola sata pre nego što smo ga pozvali za komentar!

Čitaj još  Goga Sekulić pokazala budućeg muža!

– Upravo sam Kostiju platio poslednju ratu! Bio sam opterećen. Ne volim nikome da dugujem i sada se osećam kao da ponovo dišem punim plućima. Nemojte, molim vas, da pišete to jer sam sad, evo pre pola sata, sve u svom životu sredio. Mirne glave i rasterećen mogu da nastavim dalje. Mnogo sam platio pesmu, neću da govorim o sumi, ali samo prave zvezde koje žele ozbiljno da ulože u svoju karijeru sarađuju s Kostijem – kaže Aki.

izvor: Kurir