andreana cekic sa violinistom

Andreana Čekić: Oduševljena publikom, razočarana uslugom! (FOTO)

Popularna mlada pevačica iz ‘Grandovog’ jata ostala je razočarana uslugom objekta u kojem je nastupala prethodnog dana.

Popularna pevačica iz jata ‘Zvezda Granda’, koja važi za odličnog štimung majstora, imala je zakazan nastup u jednom pančevačkom restorana. Kako je i sama navela, atmosfera te večeri je bila sjajna, gosti još bolji, ona odlično raspoložena… I sve bi proteklo u najboljem redu da nije ljudsi bezobrazluk na kraju večeri stupio na scenu.

andreana u pancevu

Naime, ono što je manje – više svima poznato, a problematično u ovoj priči, posebno kada su grupni izlasci u pitanju – naplata ceha na kraju večeri. Upravo to se dogodilo Andreani i njenom društvu – konobarica, pa kasnije i menadžer restorana pokušali su da naplate, a kasnije i naplatili, ono što je već bilo plaćeno. Zaista razlog za ljutnju, jer bi se svako osetio upravo ovako. Tim gore što je Andreana pevala tu baš to isto veče, a njeno društvo je prevareno na kraju večeri.

andreana cekic fesjbuk

Zgodna pevačica je svoje nezadovoljstvo iznela na Fejsbuk, a mi vam njen status prenosimo u celosti:

– Sinoć sam bila oduševljena publikom i orkestrom u ‘Acinom Ranču’ u Pančevu… Međutim sam ogorčena dotičnim menadžerom restorana kao i konobaricom koja je pokušala i nažalost uspela da naplati već plaćeno piće mom društvu posle mog odlaska. Moje dugogodišnje iskustvo kaže da će joj to verovatno izaći na nos kad tad. Restoran je divan, ljudi takođe, o mojim kolegama da ne pričam, ali mi je žao što zbog pomenutih više neću kročiti tamo. Hvala svima koji su došli zbog mene, ljubim vas i pozdravljam i želim vam srećnu 2015 godinu! Hvala divnom orkestru i divnoj publici!

Čitaj još  BLAM: Pevačica godinama nosi iste cipele?! (FOTO)

andreana cekic nastup

Nadamo se da ovo neće pokvariti ukupan utisak pošto fotografije govore da je i te kako bilo vredno posetiti Andreanin nastup.

izvor: www.FOLKOTEKA.org