Anabelu skinuli golu na aerodromu u Frankfurtu!

“Osećala sam se nekako jadno, poniženo… Zapravo sve žene su reagovale na isti način kao i ja”, ispričala je pjevačica.

Anabela Atijas

Na aerodromu u Frankfurtu pjevačica Anabela Atijas nedavno je doživjela neprijatno iskustvo! Ona i još 20-tak putnika koji su iz Njemačke trebalo da lete za Švicarsku odvedeni su u dvije odvojene sobe kako bi ih carinici detaljno pregledali. Među njima je bila i Anabela koja se ne želi sjećati tog, kako reče, ružnog dana i situacije u kojoj se našla.

Naime, kako je tog dana nekoliko putnika uhvaćeno sa skupocijenim nakitom, alkoholom i parfemima koje su pokušali švercovati u drugu zemlju, na aerodromu u Frankfurtu carinici su pooštrili mjere opreza. Sve putnike su zamolili da sa službenicima aerodroma krenu u dvije sobe. U odvojene prostorije uveli su žene i muškarce kako bi obavili detaljnu pretragu.

Ono što je sve ponajviše šokiralo je naređenje da skinu sve sa sebe, pa čak i gaćice i grudnjake! U istoj situaciji našla se i Anabela koja još uvijek ne može da vjeruje da joj se desilo na aerodromu.

– Bilo mi je jako neugodno. Osjećala sam se nekako jadno, poniženo… Zapravo sve žene su reagirale na isti način kao i ja. Tražili smo da carinici baš ne idu do te mjere da skidamo sve sa sebe ali naredba je bila takva i svi su je morali ispoštovati. Jedva sam čekala da se sve završi. Dugo ću pamtiti taj nemili događaj na aerodromu – priča Anabela.

Čitaj još  Mirza Šoljanin ništa nije smeo bez dozvole porodice Džeko?!

Ni kod nje, kao i drugih žena koje su bile s njom u prostoriji, carinici nisu pronašli ništa protivzakonito.

izvor: Expres