anabela atijas

Anabela: Neću da objavljujem album!

Anabela Bukva se pojavila na proslavi devetog rođendana magazina Story u pratnji svoje ćerke Lune i mladog pevača, učesnika X-Factora, Alekse Perovića koji je nedavno objavio svoj singl prvenac.

Anabela je otkrila da li radi na novoj muzici, inspiraciju za svoj stajling ali je i posavetovala mladog Aleksu.

– Razmišljala sam ne temu da se obučem u kabare fazonu kako bih ispratila temu večeri, crvena boja je nekako ono što prvo asocira, na zavesu koja se diže, Kan Kan devojke u onim crvenim suknjicama, podvezicama, čarapicama pod crvenim svetlima, sve mi je to izuzetno seksipilno i ženstveno u isto vreme, umetnički dojam potpuno ispunjen – rekla je Anabela o svojoj odevnoj kombinaciji te večeri.

Kada je u pitanju nova muzika i da li će izdavati album, Anabela je rekla:

– Pripremam nešto novo, ali album iskreno ne verujem. Mislim da je to bespotrebno, po meni na tome, singl po singl je sigurno poželjnije u ovim vremenima. Ja sam otvorena za saradnju sa svima koji žele da sarađuju sa mnom, bili oni poznati ili ne, tako da mene može samo da privuče dobra pesma – rekla je Anabela o novim saradnicima.

Mi smo iskoristili priliku i pitali je da li ima neki savet za mladog Aleksu koji tek probija svoj put na muzičku scenu naše zemlje, a ona je odgovorila:

Čitaj još  Rada Manojlović ponovo pokazala vrhunsko telo

– Aleksa me je oduševio svojim prvencem, a iskreno ja kao neko ko se dugo bavi muzikom i održao se na ovom našem estradnom nebu, uvek sam se držala onog radi ono što voliš, ali i od nečega se živeti mora. Volim što je Aleksa prepoznao taj pravac koji mladi danas baš vole da čuju, a ujedno mu i leži taj stil. Sviđa mi se što je pronašao u svemu tome sebe i da je svojim prvencem pokazao da i te kako zaslužuje da bude vodeći na ovom našem estradnom nebu – rekla je Anabela, dok je Aleksa bio zahvalan na pohvalama.

izvor: Tracara