ana stanic selfi

Ana Stanić o Srđanu: Baš me briga šta on priča!

Pevačicu nije pogodilo to što je Čolić odlučio da posle više od deset godina otkrije najintimnije detalje njihove veze.

Srđan Čolić napravio je pravu pometnju kada je u jučerašnjem intervjuu prvi put javno priznao da se svojevremeno zabavljao sa Anom Stanić i Aleksandrom Perović, koje su bile članice njegovog benda Mobi Dik. Čak je progovorio i o seksu s njima i otkrio koja mu je bila bolja za koju veličinu kreveta.

Pozvali smo Stanićevu, koju su reči bivšeg dečka slatko nasmejale:

– Mene to uopšte ne zanima. Nemam komentar. Sa detetom sam i ne mogu da pričam – kratko je rekla pevačica, koja je sa Srđanom bila četiri godine u vezi.

srdjan i ana mobi dik

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Perovićevom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. Čolić se dotakao i Ane Kokić, za koju je rekao da je na početku karijere samo zevala. Nju nije dotakao taj epitet „otvaračice usta“ i ističe da je vredno radila kako bi se oslobodila tog „prilepka“:

– Nikada nisam krila da je na dva albuma grupe Energija pevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina, i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pevanjem. Već na trećem albumu pevala sam ja. I bar u mom slučaju, nisam bila neko ko je bio željan samo slikanja. Zato sam učila, vredno radila i trudila se kako bi razbila predrasude i oslobodila se etikete „otvaračice usta“ – kaže Ana.

Čitaj još  Ana Nikolić snima svoj rijaliti!

izvor: Kurir

Pogledajte šta je Srđan ‘Mobi Dik’ rekao o Ani i Aleksandri.