ana stajdohar

Ana Štajdohar zgrožena beogradskom bolnicom!

Pevačica je bila zgrožena uslovima u kojima bolesna deca provode vreme…

Pevačica Ana Štajdohar prošla je kroz pravi pakao na jednoj dečjoj klinici, na kojoj je boravila sa svojom tromesečnom ćerkicom Nijom, koja je imala respiratornu infekciju.

Ana i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja, nedavno su se veoma uplašili za zdravlje svoje jedinice, kada je iznenada počela da se guši, pa su je brže-bolje odveli u bolnicu.

Beba Ane Stajdohar

Iako je ustanovljena respiratorna infekcija, Nia je zadržana na odeljenju kako bi se lekari uverili da njen oporavak ide u pozitivnom smeru, budući da je prevremeno rođena.

Mama Ana nije želela da se odvaja od svoje ćerkice, a ono što je zatekla u bolnici dok su boravile ju je šokiralo… Pevačica je bila zgrožena uslovima u kojima bolesna deca provode vreme.

Nikola Demonja sa cerkom

– Nia je, hvala Bogu, dobro, ali uslovi u bolnici su bili katastrofalni. Sve vreme sam bila u grču i govorila sam joj “Čekaj, dušo, da mama ubije tu bubu što ti gamiže pored glave”. Krajnje nehumani uslovi ne samo za decu i njihove roditelje, koji moraju da budu tu, već i za zaposlene u bolnici – rekla je Ana i dodala da se od tog užasa i sama razbolela.

Čitaj još  Predrag Živković Tozovac planira dete u 80. godini?!

izvor: Nase novine

Facebook komentari

Leave a Reply